Espen Hinsch fra Happy Norwegian har valgt å legge verdenspremieren på den rykende ferske Mr.Gippy til Milsluker'n Skimesse på Ullevål, fra 20. til 22. september.

Espen Hinsch fra Happy Norwegian har valgt å legge verdenspremieren på den rykende ferske Mr.Gippy til Milsluker'n Skimesse på Ullevål, fra 20. til 22. september.

Happy Norwegian inn i Skiforbunds Skipool

- Så langt har det vært et eventyr. For tre år siden satt vi på skolebenken, med ideen til et produkt, et helt nytt preppestativ for alle typer ski. Nå har vi et internasjonalt forhandlernett og er inne i Skiforbundets Skipool.

De to gründerne, Espen Hinsch og Brage Eriksen, har endelig kunnet konsentrere seg 100 prosent om å bygge opp selskapet Happy Norwegian, etter at bachelor-studiene på BI nå er fullført.
De arbeidsglade unge herrene har høye ambisjoner for selskapet. De prioriterer tid til å bygge nødvendig kompetanse - preppestativet Mr. Grippy er bare starten for gründerbedriften, forteller de.

Signert med Norges Skiforbunds Skipool

Preppestativet er utbedret og modifisert siden første versjonen ble lansert på markedet. En samlet skibransje har tatt godt imot produktet og ser nytteverdien.

- I dag lanserer vi årets modell av Mr. Grippy på skimessen til Milsluker´n. Det nye produktet er et resultat av hundrevis av tilbakemeldinger på det produktet vi nå har solgt i to år. Med det nye preppestativet, går vi fra å være inne hos ett landslag til nå å være på vei inn i alle landslag på ski, og i forrige uke signerte vi en kontrakt med Norges Skiforbunds Skipool, sier Espen Hinsch.

Nå er gründerne bak Happy Norwegian klare for å erobre resten av skiverdenen med produktet Mr.Grippy.
- Som relativt unge gründer har vi gått fra å bare selge i Norge første vinteren, til i år å ha forhandlere i over 10 land, sier Espen Hinsch som sammen med sin kamerat Brage Eriksen har oppnådd drømmen om å kunne leve av driften i eget selskap. Begge jobber nå på heltid med Mr.Grippy, mens de utvikler nye produkter til sin portefølje i firmaet Happy Norwegian AS.

En liten smørerevolusjon er på gang, og den vil gi Mr.Grippy en ny markedsfordel. Her preppes Fishers Gliding Sidewall 3D, og på disse skiene er det ikke bare sålen som skal preppes, men også skiens sidekant. Mr. Grippy er laget med et spor for sidekantprepping som gjør at den fungerer optimalt for Fisher som skal ha med seg preppestativet når de demonstrerer sin nye ski.  

 

Tilbake
 

Devold vokser med sikkerhetsklær

 
Sportsbransjedagen 2024
Utvidet Early Bird – påmelding til fredag 7.juni!
 
Henry Lloyd og Odlo med ny butikk i Bogstadveien
 
I møtet med eldrebølgen må sportsbransjen tenke nytt for å finne arbeidskraft i fremtiden
 
Krevende start på året for sportskjedene