ÅPNET: Tirsdag åpnet Braa Sport sin første butikk på Ullevaal Stadion. FOTO: MORTEN DAHL

ÅPNET: Tirsdag åpnet Braa Sport sin første butikk på Ullevaal Stadion. FOTO: MORTEN DAHL

Braa Sport åpnet på Ullevaal Stadion

I dag, tirsdag 13. desember, åpnet Braa Sport sin butikk på Ullevaal Stadion. Det skjer et par måneder etter at de åpnet sitt hovedkontor der kunder kan bestille timer i showrommet på Frysja.

Braa Sport er Anders Baardseth & Cos nye butikk-konsept, som så dagens lys før jul i fjor da de åpnet opp for bestilling av time på nett i showrommet ved hovedkontoret på Frysja. Nå har de åpnet sin første butikk – på Ullevaal Stadion med Löplabbet og Milsluker’n som nærmeste naboer.
BRAA SPORT: Langrennsavdeling

 
20-25 millioner
- Jeg tror det er bra at flere sportsbutikker konkurrerer i samme område, sier daglig leder Anders Baardseth i Braa Sport i den nye butikken. Den er på om lag 400 kvadratmeter, og Baardseth har som målsetning å omsette mellom 20 og 25 millioner kroner første året. Det er en butikk med fokus på fjellsport og outdoor i tillegg til en solid langrennsavdeling. Fire ansatte har sitt daglige virke i butikken, men de ni andre ansatte ved hovedkontoret på Frysja vil også bli å finne i butikken ved behov.

Tar tid å bygge opp
BRAA SPORT: Alpinavdeling.

BRAA SPORT: Interiør

BRAA SPORT: Inngangspartiet.- Det tar tid å bygge opp kjennskapen til merkevaren Braa Sport. Selv om mange i bransjen kjenner vi som jobber i selskapet, er ikke vi kjente for den store hopen av sluttkunder. Det vil derfor ikke være noe «easy match» å etablere oss, så dette er vi nødt for å gjøre sten for sten. Vi er godt i gang, sier Baardseth.
Braa Sport er bygget opp etter samme prinsipp som på showrommet på Frysja. Det er primært high-end merkevarer å finne der, men Braa Sport skal ifølge Baardseth være konkurransedyktig på pris. Butikken er svært oversiktelig med lave reoler slik at man hele tiden får en større romfølelse.

Tilbake
 
Tema

"Jeg har vel egentlig ikke nådd høydepunktet enda"

 
Tema
Vil bli større og sterkere
 
Klart for Europas største sykkelfabrikk
 
Garmin med kraftig økning innen sport og friluftsliv
 
Norges største padelsenter på Hellerudsletta