Sport1-messen blir digital

Ledelsen i Sport1 har besluttet at messen som skulle avholdes på X Meeting point i august, nå skal gjennomføres digitalt.


Selv om X Meeting Point er reddet og i drift igjen fra midten av august, er beslutningen om å gjennomføre messen digitalt nå tatt basert på den økte usikkerheten rundt nye smitteutbrudd.


– Den tiltenkte fysiske messen i august var selvfølgelig planlagt å gjennomføre innenfor gjeldene regler for smittevern. Men, vi besluttet å avlyse denne tirsdag 4. august og erstatte den med elektronisk messe.

Grunnen til dette er at vi ser økt Covid 19-smitte i Norge siste dager og uker, og i dialog med både kjeden og helsemyndighetene har vi derfor besluttet å være føre var, sier Ole-Henrik Skirstad, administrerende direktør i Sport1.


– Selv om sannsynligheten for smitte på denne messen ville være svært lav med alle de planlagte smitteverntiltak, så er vi ikke herre over eventuell medbrakt smitte. Skulle det avdekkes smitte under eller rett i etterkant av messen, så kunne potensielt mange av våre butikker, medarbeidere og samarbeidspartnere måtte gå i karantene. Denne risikoen ønsker vi ikke å ta, og velger derfor å gjennomføre digitalt.


Vi håper at jo som alle andre at smittefaren reduseres utover høsten, slik at vi kan møtes fysisk ved neste korsvei.

Tilbake
 

Ny rekord takket være Sport og friluft

 
Leverte et knallsterkt tredje kvartal
 
Vinterens ISPO-messe blir heldigital
 
Krever strengere tiltak mot salg av piratkopier på nett
 
Bli med på Styrkeuka 2020