Foto: Didrick Stenersen

Foto: Didrick Stenersen

- Snør på deg skoene å gå ut og løp

Etter snaut to år med pandemi kan alle landets mosjonister nå se frem til en vår uten restriksjoner. Både store og små løp står klar til igjen å ta imot de som ønsker å teste formen - både mot seg selv og andre. 


- Jeg tror jeg prater på vegne av alle arrangører i enhver krik og krok av Norge når jeg nå med glede ser frem til en mer normal arrangementshverdag, sier daglig leder i Tjalve, Matias Lavik.

Oslo-klubben står blant annet bak Holmenkollstafetten, som i et par år ikke har levd opp til kallenavnet "Vårens vakreste eventyr".

Det betyr mye for alle parter at man igjen kan tilby gode og fullverdige arrangementer til de som ønsker å måle krefter eller bare teste seg selv, sier han.


- Selv om mosjonsarrangementene er en viktig inntektskilde for mange arrangører føler jeg at det viktigste akkurat nå er at folk finner tilbake gleden i løpene våre, og at disse kan bidra til å bli en del av det vi etter en altfor lang periode med fokus på avstand kan kalle re-sosialiseringen av samfunnet, sier generalsekretær Kjetil Hildeskor i Norges Friidrettsforbund.

  

Snør på deg skoene å gå ut og løp. Nå er mosjonsarrangementene tilbake, sier mosjonsansvarlig Magnus Trosdahl i Norges Friidrettsforbund.


- Disse arrangementene spiller en vesentlig rolle i den norske folkehelsen. I et normalår bidrar våre arrangører til løpsaktivitet for over 300.000 startende i ulike løpsarrangementer rundt omkring i Norge, og sørger samtidig for en enkel og sosial måte å komme over dørstokkmila - en måte som ikke skal undervurderes. 

Jeg oppfordrer derfor alle til å benytte mulighetene som nå er tilbake, avslutter han. 

Tilbake
 

Strukturelle endringer i Madshus AS og Tendenzer AS

 
Høyesterett avviser anke: Rottefella vinner viktig patentsak
 
Øystein Bråta rykker opp som ny Administrerende direktør i Active Brands
 
Årets Sportsbransjeprofil - Pål Olimb
 
Årets Sponsorprofil - Team Aker Dæhlie