Foto: Madshus

Foto: Madshus

Nils Hult slutter i Madshus

I en intern melding fra Elevate Outdoor Collectives som sportsbransjen.no har fått kjennskap til, vises det til overordnede organisasjonsendringer der integrering av funksjoner i Elevate Outdoor Collectives globale organisasjon innen drift og salg er årsaken til topplederen sin avgang.

-Funksjonene som Nils har hatt har blitt absorbert gjennom strukturendringene og globaliseringen av funksjoner i konsernet, både i Elevate Europe og EOC globalt, står det i meldingen.  


Madshus profil

I et portrettintervju av sportsbransjen.no, publisert i januar 2022, ble Nils beskrevet som «..en legende i sportsbransjen…». Nils Hult har vært i Madshus i 24 år, der nesten 15 av de har vært som toppleder. Under intervjuet til sportsbransjen.no viser han til at han gikk aktivt på Madshus-ski og kom gjennom skiløpingen i kontakt med marked og salg hos Madshus. Dette utviklet seg senere til en jobbmulighet i salgs- og markedsavdelingen på Biri.

 

Ved anlegget på Biri har han samlet et team med unik kompetanse, som har bygget videre på merkevarens over 100 år lang norsk skihistorie.

 

«En tid for alt»

–  Det har vært en spennende reise fra starten i 1999 til i dag - en reise som jeg har hatt det privilegium å gjøre sammen med den herlige gjengen her på Biri. Det er vanskelig å plukke ut en spesifikk hendelse, men jeg er veldig takknemlig for muligheten jeg har fått til å vokse innad i organisasjonen alle disse årene. Det er en tid for alt, sier han i dag. Og fortsetter; - Det har vært en skikkelig og redelig prosess med Elevate Outdoor Collectives i prosessen som har involvert meg. Sånn er business…

 

Elevate Outdoor Collectives takker for innsatsen.

-Nils har tjent merket, idretten og alle sine medarbeidere i Madshus med dedikasjon og profesjonalitet gjennom en årrekke, og han forlater selskapet med svært gode skussmål. Vi kan bare takke Nils for hans fokus og støtte gjennom overgangen, står det i meldingen.


Tilbake
 

Devold vokser med sikkerhetsklær

 
Sportsbransjedagen 2024
Utvidet Early Bird – påmelding til fredag 7.juni!
 
Henry Lloyd og Odlo med ny butikk i Bogstadveien
 
I møtet med eldrebølgen må sportsbransjen tenke nytt for å finne arbeidskraft i fremtiden
 
Krevende start på året for sportskjedene