Tema

"Jeg er veldig stolt av det vi har fått til som et lag"

Øystein Bomo har høye ambisjoner på vegne av ullprodusenten. Om få år er Devold of Norway en markedsledende kvalitetsmerkevare i Europa, hvis alt går etter planen. Møt ukens bransjeprofil, salgsdirektøren i Devold. 


Navn: Øystein Bomo

Alder: 50!

Stilling: Salgsdirektør Devold of Norway AS

 

Hvorfor valgte du en karriere i sportsbransjen?

Ønsket å jobbe med en sterk merkevare og produkter som ligger tett på egne fritidsinteresser. Norge har lange tradisjoner, og ligger langt fremme innenfor vår bransje, så det er ekstra givende å få jobbe tett på med innovasjoner som er med å sette sitt preg på en hel industri.

 

Hva er høydepunktet i karrieren din, så langt?

Jeg er veldig stolt av det vi har fått til som et lag med Devold både i Norge og internasjonalt så langt. Herunder etableringen av et eget datterselskap i Tyskland.


Hvor er du/din bedrift om fem år?

Da har vi etablert Devold som en markedsledende kvalitetsmerkevare i Europa, og er på vei opp i USA.


Hva gjør du aller helst for å holde deg i form?

Må vel innrømme at det går litt i rykk og napp, men forsøker å jogge litt og holde meg i generelt ok form. Dersom det kniper litt, kan det være et stalltips å inngå et hårete veddemål med Morten Borgersen. Det får garantert opp motivasjonen! J Ellers er jeg nok over gjennomsnittlig glad i løssnøen.


Når handlet du sist i en sportsbutikk, og hva kjøpte du?

Handler litt småting rett som det er, men det siste av litt størrelse var i slutten av januar, og da kjøpte jeg meg et par Blizzard Rustler 10 med Salomon STH 13 – moro!

Tilbake
 

Skal reparere og selge brukt

 
Bergans inviterer til klima-kampanje
 
«Man kommer ikke på pallen alene»
 
«Vi har gjort en solid jobb med å styrke posisjonen til Norrøna»
 
Nike med voldsom vekst, slår alle forventninger