Ingvild Aas Veidahl, salgsdirektør i Dale of Norway.
Tema

Ingvild Aas Veidahl, salgsdirektør i Dale of Norway.

Ingvild Aas Veidahl har store ambisjoner for Dale of Norway.

«Vi skal være en betydelig aktør med selektiv distribusjon og den beste i bransjen på å levere rett vare til rett tid.»

Kombinasjonen av erfaringer fra toppidrettskarriere og hennes brennende engasjement og positive energi, er salgsdirektørens superkrefter i videre utvikling og forvaltning av merkevaren.


Navn: Ingvild Aas Veidahl

Alder: 40 år

Stilling: Salgsdirektør Dale of Norway

 

Hvorfor valgte du en karriere i sportsbransjen?

Min vei inn i Sportsbransjen kom via min karriere som skiløper. I forbindelse med dette ble jeg godt kjent med Swix smøreservice med Bjørnar Myhren i spissen. Jeg begynte å jobbe litt for Swix på Skarverennet og andre arrangementer. Da jeg la opp i 2007, ble det fort klart for meg at jeg trengte nye mål å jobbe mot i det daglige og da var salg i en bransje som er en del av min identitet en ypperlig karrierevei videre.

Salg kan på endel områder sammenlignes med prosessene du er gjennom som idrettsutøver hvor året er delt inn i ulike faser, med innsalget som konkurranseperioden. Sportsbransjen er preget av herlig engasjement og dedikerte ansatte, samtidig som bransjen nå går gjennom en moderniserings – og digitaliseringsreise som er helt avgjørende for å møte kundenes behov.

 

Hva er høydepunktet i karrieren din, så langt?

Høydepunktet i min karriere ligger heldigvis foran meg sammen med hele Dale of Norway teamet. Å få være med å videreutvikle og forvalte merkevaren Dale of Norway er i seg selv et høydepunkt for meg.

 

Hvor er du og ev din bedrift om fem år?

Om 5 år er Dale of Norway fortsatt den mest bærekraftige ull-leverandøren i Norge. Kundene velger bevisst produkter fra Dale of Norway fordi vi bruker lokalt vannfall som forsyner oss med strøm på fabrikken i Dale, vi bruker stor andel norsk ull med sauer som beiter i nærheten av produksjonslokalene, vi blir assosiert med norsk produksjon, vi velger de mest bærekraftige fraktalternativene og har 100 % kontroll på verdikjeden. Vi skal være en betydelig aktør i norsk sportsbransje med selektiv distribusjon og den beste i bransjen på å levere rett vare til rett tid. Om 5 år er Dale of Norway den fremste ambassadøren for slow fashion i Norge.


Hva gjør du aller helst for å holde deg i form?

Det jeg liker aller best er å gå på ski om vinteren. Det gir ikke bare god trening, men livskvalitet på høyt nivå. Ellers prioriterer jeg en skikkelig styrkeøkt i uka, samt stiløping i Lillomarka i Oslo hvor det er et eldorado av muligheter. Ser store fordeler med hverdagsaktivitet; elsykkel til jobb, gå trapp i stedet for heis, gående tlf møter, tur i skogen med barna. Rett og slett finne muligheter til å bevege seg med jevne mellomrom. Jeg er bekymret for at hverdagsaktiviteten i dagens samfunn er altfor lav, det dreier seg ikke i hovedsak om mangel på trening, men at vi i løpet av en dag blir sittende altfor mye i ro. 


Når handlet du sist i en sportsbutikk, og hva kjøpte du?

Da handlet jeg badminton sett hos Intersport Oppdal, en av de flotteste butikkene i landet, med utrolig dyktig betjening og godt utvalg for mange aktiviteter. Tidligere i vår kjøpte jeg elsykkel hos Bike Fixx på Lysaker. Sammen med ski kjøpt hos Bull Ski & Kajakk er dette det kjøpet som har gitt meg aller størst hverdagsglede.

 

 

Tilbake
 

Helen of Troy kjøper Osprey Packs for 414 millioner dollar

 
Nå åpner skiheiser over hele landet!
 
Spår vekst i den sporty skotrenden - og økte priser
 
Tyskland kan følge Østerrikes nedstengning, men alpinanleggene må ikke stenge
 
Sportskjedenes nest beste tredje kvartal