Har du lyst til å være med på en vekstreise? - Alfa Sko søker en kommersiell Businesscontroller med sterk interesse for Outdoor!

Veien fra tradisjonell skofabrikk til en sporty, moderne tur- og fritidsleverandør er brolagt med erfaringer og tradisjoner, og vi bærer stolt en viktig del av den norske turarven i sekken. Likevel har eventyret nettopp begynt. Både selskap, produktdesign og merkevare gjennomgår en kraftig modernisering og revitalisering. Vi forbereder oss nå på å trå sterkere inn i det internasjonale markedet og er klare for en ny vekstfase. Målsetningen til Alfa Sko er å tilgjengeliggjøre høykvalitets sko med en uovertruffen komfort langt utover det nordiske markedet, og vi er nå på jakt etter en Businesscontroller som kan styrke teamet i ALFA ut i verden!


Om rollen

Som Controller i Alfa Sko vil du være en nøkkelperson for økonomiske styring, analyser og rapportering. Du vil ha ansvar for å utvikle og iverksette økonomiske prosesser og rapporteringssystemer som støtter selskapets forretningsmål. Med din analytiske tilnærming og evne til å bruke data og innsikt, vil du sikre at selskapet har den nødvendige informasjonen for å ta fortløpende beslutninger i deres vekstreise. 

Vi ønsker at du skal være veiviseren for datadrevne beslutninger. Du vil være en viktig støttespiller for ledelsen og bidra til å optimalisere selskapets prosesser. Ditt fokus vil være på nøyaktighet og effektivitet, samt å identifisere forbedringsområder i den finansielle styringen.

Som Controller har du et skarpt øye for detaljer og en sterk forståelse for økonomiske trender og verktøy som kan forbedre våre økonomiske aktiviteter. Du vil administrere budsjettprosesser, utarbeide finansiell rapportering, og sikre at alle økonomiske data er presise og tilgjengelige for relevante interessenter. 

Om deg

  • Kvalitetsorientert og glad i fart og fokus
  • Sterk analytisk, men vet godt at å forenkle, argumentere og kommersialisere funnene er vesentlig
  • Selvstendig og målrettet, men også en god lagspiller, som er nysgjerrig på tverrfagligheten i helheten og nysgjerrig på dine kollegaer
  • Stå-på vilje og god driv, med interesse for trender, teknologi og systemer
  • Ønske om å være med å utgjøre en forskjell - Du har et brennende ønske om å være med på å skape noe bra i hverdagen til folk, samfunnet og verden.


Vi tror du beskrives som hel ved. Du respekterer, lytter og tar hensyn til andres synspunkter, og er samtidig tro mot dine overbevisninger under subjektivt press fra andre. Og så har du drive – og her gjentar vi oss selv. Dette er det aller viktigste vi ser etter. Du forstår hva som kreves, prioriterer effektivt og har viljen til å gjennomføre det som trengs.


Vi ser for oss at din formelle bakgrunn og erfaring treffer på noen av disse punktene

  • Høyere utdanning innen økonomi/finans
  • Minimum 3 års relevant erfaring innen businesscontrolling, økonomisk planlegging og analyse. Gjerne innen e-handel eller retail
  • Sterk kompetanse innen regnskapsføring, rapportering, utvikling og oppfølging av finansielle modeller
  • Har sterk forretningssans og evnen til å samarbeide tett med ledelsesfunksjoner for å støtte utviklingen av virksomheten
  • Lidenskap for tall og struktur, og god venn med BI-verktøy, PowerPoint og Excel 


Alfa Sko har ansatte i både Norge og Sverige. Hovedkontoret ligger i Nydalen i Oslo. Stillingen rapporterer til CFO og vil jobbe tett med ledergruppen. Du vil få en god mulighet for både personlig og profesjonell vekst i et miljø som verdsetter initiativ, kunnskapsdeling og samarbeid.


Søknadsfrist:  11. Juli

https://nyeogklokehoder.teamtailor.com/jobs/4602715-alfa-sko-soker-business-controller

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.

Om Alfa Sko AS

Alfa Sko er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 90 år har vi produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldere. I tillegg har vi i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Vi har 22 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Våren 2017 etablerte vi oss i Sverige med tre ansatte i datterselskapet Alfa Sko AB. Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av vår produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav. Majoritetseier i Alfa Sko er Aars AS, som er Møllerfamiliens familiekontor og investeringsselskap. Det er i dag 3. og 4. generasjons eiere i familien som gjennom Aars driver aktivt eierskap med et langsiktig perspektiv. Porteføljen av selskaper inkluderer virksomheter i en rekke ulike bransjer, som blant annet Møller Eiendom, Møller Mobility Group, OneCo, InfoCare og Micro Matic.

Tilbake
 

Erik Sønsterud utnevnt til permanent administrerende direktør i Brav

 
Innholdsmarkedsføring:
ZIENER is looking for a independent sales agent for Norway!
 
Lars Syse Christiansen utnevnt til ny finansdirektør i XXL Group
 
Aclima overtar europeiske distribusjonsrettigheter fra Odex Aps
 
Sprek 50-års markering for Osprey i Lofoten