Champion investerer i det norske markedet

Takket være svært sterk vekst i det nordiske markedet, vil Champion nå styrke salgsteamet ytterligere, og ansetter nå en egen representant i Norge med base i Oslo.


Sander Svarverud startet jobben som Field Sales Representative for Champion i oktober. Sander har jobbet med produktopplæring hos både Adidas og Nike.

“Vi ser et stort potensial i det norske markedet. Med Sander i Norge vil vi kunne styrke Champions DNA, være nærmere kundene våre og øke servicenivået vårt. Vi er overbevist om at Sanders erfaring og kunnskap om markedet pluss det gode kontaktnettverk hans vil være en stor fordel når vi nå for alvor åpner opp det norske markedet for Champion”, sier Klas Ottosson, VD Champion Northern Europe.


”Champion er en sterk global merkevare med fine tradisjoner og sterke kolleksjoner. Det er stort potensiale i merket. Jeg gleder meg veldig til å være en del av teamet og komme meg ut for å fortelle om Champion og våre sterke produkter”, fortsetter Sander Svarverud, Field Sales Representative Champion Northern Europe.

Tilbake
 

Freddy Sobin blir ny sjef i XXL

 
Scandinavian Outdoor Award går til en 11-åring - genser fra Woolpower!
 
Donerte inntektene fra auksjonen til POW!
 
Nordmenn gravde dypt i lommeboka forrige uke
 
Suksess med bruktsalg på Black Friday