80 utstillere kommer på NORSPO-messen i januar

Den ordinære påmeldingsfristen for NORSPO-messen som går av stabelen 19.-20. januar 2020, er nå lukket. Så langt teller vi 80 utstillere, sier Trond Evald Hansen, daglig leder i NORSPO.

- Det er på samme nivå som i fjor, og det er et nivå vi er veldig godt fornøyd med. Vi har med alle de store kjente merkevarene som vi har hatt de siste årene. I tillegg til noen nye og spennende leverandører, sier Trond Evald Hansen.

Hansen ser en positiv utvikling i at stadig flere leverandører innen skiindustrien finner det relevant og stille ut produkter på Norspomessen.

- I januar kommer det hele 12 leverandører innen kategorien, sier han.

Norspomessen er møteplass, markedsplass og handelsarena for norsk sportsbransje og er Nordens største sportsmesse. Alle sportskjedene, en rekke uavhengige sportsbutikker og nettaktører er tilstede på Norspomessen. Stadion gjennomfører sin messe samtidig som Norspomessen, og COOP har sin messe noen dager i forkant. Helgen før Norspomessen arrangerer Sport1 sin messe.

Hansen benytter samtidig anledningen til å invitere til frokostseminar, mandag 20.januar, i forbindelse med Norspomessen, Følg med på www.sportsbransjen.no for mer informasjon. 

Tilbake
 

Ny distributør av Trek i Norge, Foss sykler takker av

 
Alpinlandslaget har signert avtale med Nike
 
20 milliarder til å sikre handel
 
Konkurransetilsynet varsler om mulig inngrep
 
Bli en plogger!