Under Armours traff godt med Hovr Infinite.

Under Armours traff godt med Hovr Infinite.

Under Armour rydder opp

Under Armour har ryddet kraftig opp i utvalg og salgskanaler, og fortsetter riggingen til en mer kostnadseffektiv drift

Mye tyder på at omstillingen Under Armour Inc. har jobbet med i lengre tid, har gitt resultat. Tallene for fjerde kvartal indikerer at merkevaren har snudd en negativ trend.

Opprydding

Vareutvalget ble redusert med 12 prosent til en verdi på 1 milliard dollar, det laveste selskapet har hatt i løpet av de siste to årene. Selskapet har avviklet de mindre lønnsomme butikkene, nedbemannet og strammet opp i alle ledd langs varenes vei ut i markedet. Dette har vært avgjørende for selskapet å få bedre kontroll på både utvalg og prispunkter.
Bruttomarginene, tok seg opp gjennom 2018, noe som kan tyde på at selskapet klarte målet sitt om å redusere utgiftene. Samtidig hjalp det at de traff godt med flere modeller som solgte til full pris mot slutten av året.

45,1 prosent brutto margin for fjerde kvartal var over både forventet og estimert resultat.

Positiv trend

Dette er det andre kvartalsresultatet på rad med positive tall for Under Armour, kunne Kevin Plank, grunnlegger og administrerende direktør i Under Armour fortelle under resultatfremleggelsen, og avslørte at selskapet er på vei inn i siste året av en omfattende endringsplan for selskapet.
De totale inntektene steg med 1,5 prosent til 1,39 milliarder


Tilbake
 

"En stor dag for norsk sykkelsport"

 
Lanserer FiskHer, ny app som sprer fiskelykke
 
Mild vinter og coronakrisens påvirkning på 1.kvartal
 
Omsetningsrekord for Getinspired.no
 
Facebook lanserer nettbutikk-løsning for mindre aktører