Tomas Holmestad (38) har valgt å si opp sin stilling som administrerende direktør i Brav. Holmestad har fått og akseptert et tilbud om ny jobb som administrerende direktør i NorEngros Johs Olsen i hjembyen Gjøvik.

Tomas Holmestad (38) har valgt å si opp sin stilling som administrerende direktør i Brav. Holmestad har fått og akseptert et tilbud om ny jobb som administrerende direktør i NorEngros Johs Olsen i hjembyen Gjøvik.

Tomas Holmestad gir seg som toppsjef i Brav

Tomas Holmestad overtok jobben etter Ulf Bjerknes i 2017. Nå blir han administrerende direktør i NorEngros Johs Olsen på Gjøvik.

– Brav er en fantastisk arbeidsgiver, men når muligheten til å lede den mest spennende bedriften lokalisert i hjembyen dukket opp, var det en mulighet jeg bare ikke kunne si nei til. Jeg har små barn, og mindre pendling og reisevirksomhet er avgjørende i en fase i livet jeg aldri får igjen. Jeg gleder meg stort til å ta fatt på nye utfordringer i NorEngros Johs Olsen, sier Holmestad i en pressemelding i dag.

Brav endret navn fra Swix Sport sommeren 2018, og er nå i ferd med å utvikle seg til et globalt merkevarehus. I tillegg til skiutstyrs- og skismøringsmerket Swix omfatter Brav i dag fritidstekstil-merkenavn som Ulvang, Bavac, Lundhags, sovepose- og teltprodusenten Helsport, skismøringsvirksomheten TOKO og sykkelprodusenten Hardrocx.

Holmestad som er utdannet sivilingeniør gikk til Brav som sportsdirektør før han fikk jobben som administrerende direktør i det tidligere Swix-konsernet.
Nå går han over i ny jobb som administrerende direktør i NorEngros Johs Olsen i hjembyen Gjøvik. Virksomheten selger og distribuerer forbruksvarer, medisinsk utstyr og møbler til næringsliv og offentlig sektor i Oslo, Akershus, Oppland og Hedmark.
Holmestad vil forbli i stillingen som Brav-sjef frem til 1. august, og være ansatt i selskapet frem til 1. september. Styret har iverksatt jakten på hans etterfølger og engasjert hodejeger SpencerStuart til å bistå i prosessen, ifølge meldingen.
I overgangsperioden fra da til en ny administrerende direktør er på plass har styret valgt å konstituere Åge Skinstad som administrerende direktør. Skinstad vil ha denne rollen i tillegg til rollen som Brand Director i Swix/Toko.


Tilbake
 

"En stor dag for norsk sykkelsport"

 
Lanserer FiskHer, ny app som sprer fiskelykke
 
Mild vinter og coronakrisens påvirkning på 1.kvartal
 
Omsetningsrekord for Getinspired.no
 
Facebook lanserer nettbutikk-løsning for mindre aktører