SPORT 2000 International styrker profilen

SPORT 2000 lanserte nylig sin egen nettside, sport2000.com, for å forsterke budskapet som forhandler «for the sports lovers».

Gjennom egen ny nettløsning ønsker kjeden å kunne benytte dataene bedre, skape en bedre brukeropplevelse for de forskjellige nasjonale SPORT 2000-kjedene, styrke innkjøpsordningene, vareutvalget og samarbeidet med ulike merkevarer.
Margit Gosau, sjefen for Sport 2000 International, sier at kjeden nå fokuser mer på å styrke posisjonen sin rundt disse områdene, mer enn å vokse internasjonalt.

Men de fortsetter også å vokse. For gruppen som etablerte seg i Spania og Ungarn i 2017, er nå også i ferd med å etablere seg i Hellas. Etter at de trakk seg fra samarbeidet med norske MX Sport ser de etter nye samarbeidspartnere i Norge, det samme gjelder for Storbritannina og Irland, der de trakk seg ut av Sport Direct International og Elverys.
Uten å telle med disse tre selskapene hadde Sport 2000 International totalt 3555 butikker i 23 land på slutten av 2018, det er 124 flere enn året før. 

Nok et godt år.

Tallene viser at Sport 2000 økte varesalget med 2,1 prosent før skatt i 2018, sammenlignet med året før. Ifølge Sporting Goods Intelligence, oppnådde de en større økning enn kjedens største konkurrent, Intersport International.
SPORT 2000 Internationals medlemmer solgte varer for nærmere 3,9 milliarder euro i 2018.

“Vi er svært fornøyde med tallene. At vi vokser som innkjøpsgruppe viser at vi er på rett spor. Å oppnå suksess i et så dynamisk marked krever kontinuerlig tilpassning og fleksibilitet til endringer av kunder, forhandlere og merkevarepartnere”, sa Margit Gosau, administrerende direktør i SPORT 2000 International, i oppsummeringen av regnskapsåret på generalforsamlingen deres i midten av mai.

Om SPORT 2000 International
Total omsetning, 3,9 milliarder euro i 2018
Har 3555 butikker i 23 land, og sysselsetter gjennom disse mer enn 35.000 personer.
Er den nest største innkjøpsorganisasjonen for uavhengige sportsbutikker i Europa.

Tilbake
 

"En stor dag for norsk sykkelsport"

 
Lanserer FiskHer, ny app som sprer fiskelykke
 
Mild vinter og coronakrisens påvirkning på 1.kvartal
 
Omsetningsrekord for Getinspired.no
 
Facebook lanserer nettbutikk-løsning for mindre aktører