Morten Halvorsen (t.v.) overtar ansvaret for den globale tradingvirksomheten i konsernet. Tom Henriksen er hans etterfølger i stillingen som CEO i New Wave Norway AS.

Morten Halvorsen (t.v.) overtar ansvaret for den globale tradingvirksomheten i konsernet. Tom Henriksen er hans etterfølger i stillingen som CEO i New Wave Norway AS.

Lederskifte i new wave norway as

Det er over 30 år siden Morten Halvorsen startet selskapet New Wave Norway AS i Sarpsborg. Nå venter nye utfordringer i Shanghai.

Selskapet passerer i år en omsetting på 350 millioner. De har 75 ansatte, og er nylig flyttet inn i moderne lokaler på Åkerbergmosen i Råde.

Morten Halvorsen går videre til nye utfordringer i konsernet New Wave Group AB, hvor han tiltrer som CEO for trading virksomheten på verdensbasis. Morten Halvorsen vil dermed få base i Shanghai.
På vei til Shanghai og nye utfordringer melder Halvorsen:

"etter over 30 år i stillingen som CEO for det norske selskapet, var det utrolig artig å bli forespurt om å ta denne nye stillingen. En virkelig utfordring, selv om det vil medføre mye reisevirksomhet. Takket være en forståelsesfull kone i Heidi, og flotte voksne barn, har de vært med på å gjøre dette mulig. Prosessen har gått fort, og jeg er nå på min første reise for å gjøre meg kjent med den asiatiske organisasjonen."
Stafettpinnen som ny CEO i New Wave Norway AS sendes videre til Tom Henriksen, som har vært med som avdelingsleder i selskapet i 11 år.

"New Wave Norway har de siste to årene gjennomgått en moderniseringsprosess som har gjort oss godt rustet for å møte fremtiden.

Kombinasjonen av sterke eiere og ett særdeles godt selskap er jeg trygg på at vi skal drive godt også i årene fremover.

Men den største grunnen til at jeg har tatt utfordringen er at jeg med 11 år i selskapet har erfart at vi har de aller beste menneskene med oss.

Kompetanse og holdninger er helt fantastisk, så summen av selskap, sortiment og medarbeidere vil gjøre oss sterke inn i fremtiden."

New Wave Norway AS er en storgrossist innen reklametekstiler, gaveartikler, sportsklær og yrkesklær.


Tilbake
 

"En stor dag for norsk sykkelsport"

 
Lanserer FiskHer, ny app som sprer fiskelykke
 
Mild vinter og coronakrisens påvirkning på 1.kvartal
 
Omsetningsrekord for Getinspired.no
 
Facebook lanserer nettbutikk-løsning for mindre aktører