Charles Wolf Joner blir Mustads europeiske daglige leder, med ansvar for Europa, Midtøsten og Afrika.

Charles Wolf Joner blir Mustads europeiske daglige leder, med ansvar for Europa, Midtøsten og Afrika.

Charles Wolf Joner går til Mustad

Charles Wolf Joner går fra stillingen som daglig leder i Pure Fishing Norge, og starter hos Mustad 1. mai 2019. Han skal bygge opp Mustads virksomhet i Europa, Midtøsten og Afrika. Nylig tok selskapet tilbake ansvaret for distribusjonen sin i Norge, nå vil de utvide og bygge opp sin egen digitale salgskanal.

Charles Wolf Joner blir Mustads europeiske daglige leder, med ansvar for Europa, Midtøsten og Afrika.

-Vi er veldig stolte av at han har valgt å jobbe for oss, sier John Are Lindstad, administrerende direktør i O. Mustad & Son as.
Den nyopprettede stillingen er et ledd i Mustads strategi for å komme nærmere både sluttforbrukere og forhandlere.
- Charles Wolf Joner tar med seg et helt unikt nettverk i bransjen, ikke bare i Norge. Han har også en helt unik kompetanse på fiskeutstyr i tillegg til å være en dyktig person som skaper gode resultater. Charles sine oppgaver vil gå ut på å utvikle og implementere nye forretningsstrategier for EMEA-regionen. Vi er sikre på at Charles med 25 års erfaring fra salg, markedsføring og produktutvikling på skandinavisk og nord-europeisk nivå vil bli en sterk ressurs for Mustad-organisasjonen, sier Lindstad.

Nordic Outdoor har inntil nylig vært distributør for Mustad i Norge. I tråd med ny strategi vil Mustad ta tilbake kontrollen, og bygge opp sine egne salgskanaler.Om Mustad
Største eier av Mustad er Ard Group. O. Mustad & Søn as er verdens ledende produsent av fiskekroker og er per i dag tilstede i over 160 land. Mustads produserer fiskekroker og relaterte markedsaktiviteter rettet mot yrkes- og sportsfiske. Mustad har fabrikkanlegg og hovedkontor på Gjøvik, der selskapet ble etablert i 1832. 


Tilbake
 

"En stor dag for norsk sykkelsport"

 
Lanserer FiskHer, ny app som sprer fiskelykke
 
Mild vinter og coronakrisens påvirkning på 1.kvartal
 
Omsetningsrekord for Getinspired.no
 
Facebook lanserer nettbutikk-løsning for mindre aktører