XXL Norge-sjef Stine Trygg-Hauger går av

Stine Trygg-Hauger går av som sjef for XXL Norge, hun har takket ja til en ny direktørstilling i Vinmonopolet.


XXL bekrefter at Stine Trygg-Hauger slutter som Norge-sjef i XXL i mai neste år. Hun har takket ja til jobben som kjededirektør i Vinmonopolet.

Stine Trygg-Hauger begynte som sjef i sportskjedens norske virksomhet i juni 2021. Da kom hun fra tilsvarende stilling i Clas Ohlson Norge.

Hun fratrer i mai 2023, samtidig som den nye XXL-konsernsjefen Freddy Sobin skal tiltre. Sobin overtar for Pål Wibe, som gikk av som konsernsjef tidligere i år.

Fungerende konsernsjef Stein Eriksen takker Trygg-Hauger for innsatsen:

-Stine har vært en sterk ambassadør for XXL og har virkelig levd etter selskapets verdier. Sammen med resten av ledergruppen har hun styrt XXL Norge på stødig vis gjennom turbulente tider og utfordrende markeder.

Stine Trygg-Hauger uttaler i en melding at hun har måttet velge mellom to veldig spennende jobber i retail og gleder seg nå til å få bidra til at Vinmonopolet er ønsket i nye 100 år.

XXL er til stede i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Østerrike. På konsernnivå omsatte XXL for ti milliarder kroner i fjor, der Norge sto for 4,9 milliarder kroner.

 

Tilbake
 

Devold vokser med sikkerhetsklær

 
Sportsbransjedagen 2024
Utvidet Early Bird – påmelding til fredag 7.juni!
 
Henry Lloyd og Odlo med ny butikk i Bogstadveien
 
I møtet med eldrebølgen må sportsbransjen tenke nytt for å finne arbeidskraft i fremtiden
 
Krevende start på året for sportskjedene