Mobakken prioriterer dugnadstimer for aktiviteter i Lillomarka arena, det er noe som gir ham positiv energi - og noe han virkelig brenner for.

Mobakken prioriterer dugnadstimer for aktiviteter i Lillomarka arena, det er noe som gir ham positiv energi - og noe han virkelig brenner for.

Øyvind Mobakken henter enegien fra dugnadsarbeidet

Møt mannen som rakk hele 16 verdenscuprenn før sportsbransjen fikk huket tak i ham. Nå gjør Mobakken suksess med Rossignol i Norge.


Navn: Øyvind Mobakken

Alder: 54

Stilling: salg og daglig drift, Rossignol Norway AS

 

Fortell om din karriere i sportsbransjen?

–  Jeg gikk fra å være aktiv skiløper 1998 til å jobbe som selvstendig håndverker. I 2001 startet jeg hos Salomon med ansvar for service for alle merkene som benyttet seg av SNS. Hos Salomon beveget jeg meg fra service over til salg, og i 2007 begynte jeg å jobbe med agenturet for varemerke Rossignol. I 2016 etablerte Rossignol datterselskapet Rossignol Norge, og jeg fulgte med. Der jobber jeg med fokus på markedet for nordisk.

 

Hva er høydepunktet i karrieren din, så langt?

–  I min jobb i sportsbransjen er jeg alltid i bevegelse og møter mange positive mennesker, dette er med på å skape gode hverdager. Men høydepunkt kan være å få være med på en reise med utvikling av utstyr som blir suksess, eller være en del av en sportsfamilie under et mesterskap hvor du feirer suksess eller få nye relasjoner til personer eller handelspartnere som man skaper en positiv reise sammen med - alt dette skaper høydepunkter.

Men skal jeg trekke frem et punkt blir det R-SKIN… felleskiene våre.

 

Hvor er du og din bedrift om fem år?

–  Rossignol vokser både nasjonalt og internasjonalt, så jeg tenker vi vil ha nye eiere innen 5 år. Rossignol vil jobbe med å bli en sterk merkevare for å skape glede i skog, mark og fjellet for alle nivåer. For at vi skal kunne bruke naturen, må vi ta vare på den, derfor vil vi ha enda mer fokus på resirkulering, transport for å minske co2-avtrykket.

 

Hva gjør du aller helst for å holde deg i form?

–  Alle former for bevegelse. Om sommeren sykler og løper jeg, driver med orientering og kajakk. Om vinteren blir det langrenn, både skate, klassisk og fjellski. Jeg er glad i å være ute, og ferdig med konkurranse😊 Nå bruker jeg tiden min på å legge til rette for det jeg brenner for, så derfor blir det dugnadstimer for aktiviteter i Lillomarka arena noe som gir positiv energi.

 

Når handlet du sist i en sportsbutikk, og hva kjøpte du?

I går, fjellbukse av Selbu sporten, liten koselig butikk med kaffe og fantastisk hyggelig mennesker.

Tilbake
 

Freddy Sobin blir ny sjef i XXL

 
Scandinavian Outdoor Award går til en 11-åring - genser fra Woolpower!
 
Donerte inntektene fra auksjonen til POW!
 
Nordmenn gravde dypt i lommeboka forrige uke
 
Suksess med bruktsalg på Black Friday