Foto: Craft Sportswear / New Wave

Foto: Craft Sportswear / New Wave

Craft Sportswear lanserte kolleksjonen til Norges olympiske og paralympiske tropp

11. april 2024 lanserte Craft Sportswear – i samarbeid med Olympiatoppen – den offisielle kolleksjonen til de norske utøverne under olympiske og paralympiske leker i Paris 2024, i New Wave sine lokaler på Skøyen i Oslo. Idrettsutøvere, sportsbransjefolk og ledere fra Norges Idrettsforbund og Olympiatoppen var på plass under lanseringen. Flere aktuelle medaljekandidater til sommerens OL var modeller under seansen.-Kolleksjonen er utviklet til de norske olympiske og paralympiske utøverne, men vil også være tilgjengelig for det norske folk som ønsker å heie frem våre helter. Det er vi veldig entusiastiske over, sier Daglig leder Tom Henriksen i New Wave Norge. - For første gang i historien vil den offisielle OL–kolleksjonen lanseres i utvalgte sportsbutikker på tvers av landet, i tillegg til å være tilgjengelig i Craft sin nettbutikk, sier han videre.

 

Inspirert av naturen – designet for prestasjon

I en pressemelding fra New Wave, står det blant annet at «…OL–kolleksjonen til Paris 2024 hyller Norges stolte idrettstradisjoner og markerer en unik blanding av funksjonalitet og nasjonal stolthet.

 

Craft sin designfilosofi kombinerer det beste fra norsk tradisjon med avansert teknologi, og har resultert i en kolleksjon som ikke bare representerer de norske fargene, men også støtter våre utøveres ytelse på det høyeste nivået…»

Tilbake
 

Meld deg på Sportsbransjedagen 2024 før 25.mai til Early Bird priser!

 
OutDoor by ISPO 2024: München venter på deg!
 
Opplev suksessen med Pie VAT: En inspirerende historie med Anton Sport
 
VAUDE - Innovative bærekraftige Bikepacking-produkter
 
Aclima kåret som beste merkevarebygger under Årets Industrikonferanse.