FRA SWIX TIL XXL: Ulf Bjerknes begynner som operasjonell sjef for XXL 1. februar. Han sluttet som adm. dir. i Swix Sport i mai fjor. FOTO: MORTEN DAHL

FRA SWIX TIL XXL: Ulf Bjerknes begynner som operasjonell sjef for XXL 1. februar. Han sluttet som adm. dir. i Swix Sport i mai fjor. FOTO: MORTEN DAHL

Ulf Bjerknes til XXL

1. februar begynner Ulf Bjerknes som operasjonell sjef for XXL. Han skal rapportere direkte til Fredrik Steenbuch. - Etter mer enn 20 år i bransjen på leverandørsiden, har jeg erfart at XXL har det beste konseptet totalt sett og ikke minst overfor leverandørene, sier Bjerknes i en kommentar.

Det var på vårparten i fjor at Ulf Bjerknes «plutselig» sa opp stillingen sin som adm. dir. i Swix Sport. Etter flere år med ansvar for Swix, Toko, Ulvang, Hard Rocx, Lundhags og nå sist også Helsport, ville han finne på noe annet, og gi seg mer tid til familien og seg selv. Bjerknes har også fartstid som adm. dir. i Rottefella.

Rask dialog
Men XXL-sjef Fredrik Steenbuch sier til SPORT at han var raskt på Bjerknes da han ble ledig på markedet.
- Da jeg så at han hadde sluttet i Swix, var jeg raskt med å agere å få til et møte med ham. Vi fant tonen, og vi er svært glade for å få en med så lang fartstid fra bransjen med på laget, sier Steenbuch til SPORT.  Han sier at Bjerknes skal rapportere direkte til ha, og at de to skal jobbe tett i team.
Bjerknes sier til SPORT at XXL var rask til å ta kontakt med ham, og han er sikker på at XXL er rett sted å jobbe for ham.

Offensiv
- Jeg er ganske offensiv i hodet, og det har en svært offensiv strategi og forretningsmodell. Mitt inntrykk etter mer enn 20 år i bransjen på leverandørsiden, har jeg erfart at XXL har det beste totalkonseptet og det beste konseptet overfor leverandørene, sier Bjerknes til SPORT. Han legger kjapt til:
- Dette blir dritkult.
Ulf Bjerknes begynner i XXL 1. februar.

 

Tilbake
 

Craft Sportswear lanserte kolleksjonen til Norges olympiske og paralympiske tropp

 
Nye EU-krav til selskapsstyring og ESG-rapportering
 
Sportsbransjen gjør det enklere å reparere turtøy
 
AI-forordningen og unntak for høyrisikosystemer
 
Silje Garberg Ree blir ny leder av Bergans