XXL søker 4 Sector Coordination Specialist

For å møte dagens og morgendagens kunder på best mulig måte er vår innkjøpsavdeling inndelt i 4 sektorer Ski & Sykkel, Jakt & Friluftsliv, Barn & Fritid, Sport, Løp & Trening. Hver sektor har totalansvar fra varen velges ut til den er solgt. Hver sektor har ende-til ende ansvar for kategorien.

Vi søker fire dyktige og kommersielle Sector Coordination Specialists; én til hver av de fire sektorene.


Innkjøpsfunksjonen er meget viktig for XXL, og den legger fundamentet for våre kunders gode kjøpsopplevelser. Funksjonen sørger for at XXL til enhver tid har rette merker og riktig sortiment til rett pris.


Du vil være en del av det ledende retail miljøet innen sportshandel i nord-europa der vi jobber hardt sammen, hver dag for å hele tiden forbedre oss. Du vil være ansvarlig for samarbeid og koordinasjon med relevante aktører innen sektoren og andre interne avdelinger for å sørge for en effektiv og vellykket gjennomføring av kampanjer. Dette innebærer blant annet, for den enkelte sektor, å sørge for riktig produktutvalg og pris som skal markedsføres i hvert land. I tillegg vil du være med på planlegging av kampanjevirksomhet og prisstrategi.

Som sector coordination specialist rapporterer man direkte til leder av respektivt kategoriteam.


XXL har spennende planer for fremtiden, og dette er et fantastisk tidspunkt til å stige ombord å bli en del av vårt dyktige og hyggelige team!


XXL er Nordens største sportskjede og en betydelig aktør på det europeiske sportsmarkedet med store ambisjoner. Vi opererer i dag i 5 markeder, med over 90 butikker i Norge, Sverige, Finland og Østerrike, samt har Nordens største sportsbutikk på nett. Med kjente merkevarer, de beste prisene og en mengde sporter og friluftsaktiviteter under ett tak, står vi sterkt i markedet.

Arbeidsoppgaver:

 • Koordinere og sikre produktutvalget for sektoren som skal markedsføres, og være bindeleddet mellom ulike interne avdelinger som sørger for effektive og vellykkede kampanjer
 • Kalkulere prismarginer for produktutvalget på tvers av kanaler og kampanjer
 • Overvåke produktutvalg for kampanjer fra A-Å
 • Sørge for at Supply Chain-team har tilgang til nødvendige varer
 • Være et naturlig bindeledd mellom ulike avdelinger, og samarbeide tett med andre Sector Coordination Specialists for å utarbeide gode rutiner og prosesser som kommer hele verdikjeden til gode

Hvem er du:

For å lykkes i denne stillingen må du være strukturert, være komfortabel med å ha mange baller i luften samtidig og takle høyt arbeidstempo. Du er selvstendig og analytisk, og kommersiell av natur. Du trives i et miljø med høyt tempo, og du er flink til å prioritere arbeidsoppgaver i en travel hverdag. Du er flink med mennesker og bygger gode relasjoner både internt og eksternt. Det er også en bonus at du kjenner kategorien godt og er en bevisst bruker av produktene, og erfaring fra retail-industrien.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Bachelor innen økonomi/logistikk/varehandel (mangelfull formell utdannelse kan kompenseres med svært relevant realkompetanse)
 • Forståelse og kunnskap om retail/handel og kjededrift, gjerne innen kategoristyring
 • Økonomi- og forretningsforståelse
 • God tallforståelse med analytisk tilnærming til arbeidsoppgavene
 • Resultat og målorientert, dokumentert
 • Gode data- og system kunnskaper, MS Office og spesielt Excel
 • Behersker norsk og engelsk svært godt, både muntlig og skriftlig

Hvorfor XXL:

 • Dette er en selvstendig og ansvarsfull stilling i Nordens største sportskjede
 • Du vil bli del av et selskap med store ambisjoner
 • Du vil være en viktig bidragsyter til miljøet
 • Du får jobbe i et dynamisk og levende miljø
 • Konkurransedyktige betingelser

 

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen, som fører deg inn i XXL sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.


Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet.

Benytt derfor denne linken "Send søknad" for å søke stillingen.

 

 

Spørsmål om stillingen:

Kontaktperson: Nanna Collett

Telefon 975 18 446

Kontaktperson: Tor Even Clausen

Telefon 966 64 513

Tilbake
 

Skal reparere og selge brukt

 
Bergans inviterer til klima-kampanje
 
«Man kommer ikke på pallen alene»
 
«Vi har gjort en solid jobb med å styrke posisjonen til Norrøna»
 
Nike med voldsom vekst, slår alle forventninger