Vil du være med på vinnerlaget på Majorstua?

Vi søker nå etter to personer til vårt verksted på Majorstua! Vi søker én person som kan være ansvarlig for vårt ski & sykkel-verksted, samt én medarbeider. 


I XXL ser vi etter følgende når vi ansette nye kollegaer:

- Du liker å selge- Du elsker å vinne, hater å tape- Du er pliktoppfyllende og ærlig- Du er utadvendt og blid- Du er lærevillig- Du er motivert og engasjert til å kjempe for XXL sine kunder

Vi som jobber i XXL har det mer hektisk enn andre, dette fordi vi strever etter alltid å være best. Hverdagen i XXL er hektisk, men morsom! Er du driftig, løsningsorientert og serviceinnstilt er dette jobben for deg!

Som verkstedansatt hos oss må du ha sans for orden og ryddighet. Du må være driftig, like å skru, og ikke minst være strukturert og serviceinnstilt. Om sommeren er jobben todelt. Montering av sykler, og service på sykler som vi får inn i varehuset.

Sykkelmontering foregår i mindre grad om vinteren; da bruker vi all energi på montering av ski, og på service og vedlikehold av ski og tilhørende utstyr. Du må også kunne hjelpe til i varehuset når trykket her er som størst, så interesse for ski og sykler er en fordel!

Din oppgave er å gjøre våre kunder fornøyd, gjennom god kundebehandling og fagkompetanse. Vi søker deg som elsker å yte ypperlig service til våre kunder, som er liker til å ta i et tak, og som strekker seg langt for å overgå våre kunders forventninger!

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken [Send søknad] for å søke stillingen.


Om arbeidsgiveren

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.

Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken:

Send søknad her

for å søke stillingen.
Frist: 01.03.2020

Sted: Sørkedalsveien, 0369 Oslo

Antall stillinger: 2

Tilbake
 

OutDoor by ISPO 2020 er avlyst

 
Februar ble en sterk måned for sportsbutikkene
 
Bransjenytt
Bra trykk på årets On Snow
 
XXL har sendt permitteringsvarsel til ca 1000 ansatte i Norge
 
Ålesund skal bli sykkelby