Vi søker Retailsjef som skal lede INTERSPORT egeneide butikker

Vi søker etter deg som ønsker å bli en del av et engasjert og inspirerende lag.

Vi selger ikke bare sportsutstyr – vi selger opplevelser og lidenskap for trening, tur og lagsport. Som medarbeider i Intersport deler du den samme lidenskapen, og vi skal sammen sørge for at kunden går inn i butikker med ansatte som har god produktkunnskap, god lokal kjennskap og har et hjerte som banker for det vi driver med. Sammen skal vi være kundens foretrukne faghandel!


Intersport søker etter markedets beste retailsjef med ledererfaring fra varehandel, som er god på å få andre mennesker til å prestere. Som retailsjef vil du ha resultatansvaret for Intersport sine 44 egeneide butikker, regionsjefer og markedsteam på servicekontoret. Gjennom utvikling og oppfølging skal du bidra til å skape salgsresultater gjennom andre og ikke minst gode kundeopplevelser. Du vil lede et engasjert retailteam, som sammen skal skape resultater i butikk. Rollen krever at du lett etablerer tillit og er motiverende. Du stiller tydelige krav og forventninger til dine medarbeidere slik at dere sammen når mål.
Du skal lede videreutvikling av kultur, miljø og medarbeidere på alle nivåer i egeneide butikker. Videre skal du forvalte og utvikle effektive rutiner, samtidig som du har ansvar for opplæring, utvikling og rekrutteringsprosesser i Intersports egeneide butikker.

Vi ser etter deg som brenner for varehandel og mennesker, og du kommuniserer godt. Du er også ekstremt god på å skape energi, motivasjon og få mennesker til å jobbe mot et felles mål. Dette gjør du gjennom tillitsskapende ledelse og gode relasjonsferdigheter. Som retailsjef i Intersport må du jobbe strukturert, metodisk og effektivt. Du er en person med stor arbeidskapasitet, samtidig som du er omstillingsdyktig. Som person er du operativ, proaktiv og svært resultatorientert. Personlig egenhet vil være avgjørende.


Vi ser etter deg som har:

  • Høyere utdannelse innen salg, markedsføring eller varehandel
  • God forståelse for butikkdrift og gjerne fra sportsbransjen
  • Erfaring fra tilsvarende stilling eller dokumenterbare resultater fra salgs- og driftsledelse innen varehandel
  • Kommersielt og strategisk tankesett

Vi tilbyr:

  • En spennende lederstilling med daglige utfordringer
  • Godt arbeidsmiljø med utpreget vinnerkultur
  • Konkurransedyktig betingelser
  • Spennende merkevarer
  • En del av ledergruppen i Intersport


Ønskelig bosted er i Østlandsområdet og du vil rapportere til Kjedesjef Intersport. Ukentlig reising må påregnes.
Ta gjerne kontakt med vår samarbeidspartner, Eirik Skaftnes i KLAR rekruttering, telefon 913 24 172, hvis du vil vite mer som stillingen.


Søknad og CV sendes snarest. SØK PÅ STILLINGEN HER!


Tilbake
 

XXL-salget falt i tredje kvartal

 
Sportsbransjen er vekstvinner under pandemien
 
Gjenåpning av Kingmakers fabrikker i Vietnam
 
Norspomessen i januar er avlyst
 
Ole-Henrik Skirstad blir leder for Sport Holding