Sporty butikkmedarbeider

Olympia Sport er blant landets ledende frittstående sportsforretninger og er spesialisert innenfor langrenn, sykkel, løp, kajakk og bekledning. Med eiere som til sammen har tre olympiske gull, bærer vi vårt navn med stolthet. Gjennom mange års erfaring som aktive utøvere på internasjonalt toppnivå og mosjonsnivå, skal vi gi våre kunder en trygghet om at produktene som anbefales passer den enkeltes nivå og behov. I august/september 2023 flytter vi inn i helt nye lokaler i Tønsberg.Vi søker dyktige butikkmedarbeidere

Vi opplever vekst og stor etterspørsel etter våre produkter. Våre gamle lokaler har vi for lengst vokst ut av, og i august/september 2023 flytter vi inn i et splitter nytt lokale, en av Norges flotteste sportsbutikker! Vi har store ambisjoner om å videreutvikle vår virksomhet, og opprettholde posisjonen som en ledende frittstående sportsbutikk innenfor løp, langrenn, kajakk, sykkel og bekledning.

Nå søker vi dyktige og engasjerte butikkmedarbeidere til fulltidsstillinger hos oss, som vil være med å utvikle Olympia Sport videre. Dersom du mener punktene under er med å beskrive deg, vil vi gjerne høre fra deg.


Ønskede egenskaper 

-         Interesse for og kunnskap om ett eller flere av våre produktområder

-         Sporty og utadvendt

-         Stå på vilje og eget driv

-         Lærelysten og et ønske om å tilegne ny kunnskap

-         Serviceinnstilt – ha et ønske om å skape gode kundeopplevelser

-         Kremmerånd og initiativrik

Vår hverdag utfordres også av den digitale utviklingen. Har du teknisk kunnskap og erfaring fra SoMe og Google, er det en fordel.

 

Vi tilbyr

-         Et uformelt, hyggelig og pulserende arbeidsmiljø

-         Jobbe med markedets sterkeste merkevarer innenfor sine kategorier

-         Jobbe i et miljø der det legges vekt på egen utvikling og trivsel på arbeidsplassen

Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte daglig leder Anders Aas på telefon 906 57 604. Søknad og CV sendes til anders@olympiasport.no snarest og senest innen 10. mai.

Tilbake
 

Den eneste konstanten er endring

 
Meget god vinter ga økte salgstall for sportskjedene
 
Påmeldinger til Sportsbransjedagen 2023 er åpnet!
 
Sveriges tidligere smøresjef til Rossignol
 
Ny konsernsjef på plass