E-Bike Vision lager reservebattererier med 624Wh og 745Wh, noe som gir mange ekstra kilometer! Denne økte rekkevidden gir flere lange sykkelturer og færre ladesykluser – med andre ord flere timer på sykkelen.
Markedsføring

E-Bike Vision lager reservebattererier med 624Wh og 745Wh, noe som gir mange ekstra kilometer! Denne økte rekkevidden gir flere lange sykkelturer og færre ladesykluser – med andre ord flere timer på sykkelen.

Si farvel til rekkeviddeangsten

Den første bølgen med elsykkelskam har lagt seg for lengst og disse batteridrevne doningene har blitt nærmest allemannseie på rekordtid, men som med alt annet som går på strøm kommer den snikende følelsen – rekkeviddeangsten!

Dette vil E-Bike Vision ha slutt på. Den tyskbaserte bedriften har spesialisert seg på å lage batterier til omtrent alt som ruller på to hjul, og spesielt kundegruppen som vil forlenge sykkelturene sine står i fokus.


Kjøper du deg en elsykkel, ligger verden for dine føtter – nesten i alle fall, helt til batteriet tar slutt.

Norge er et kupert land og i likhet med elbiler er angitt rekkevidde en ondsinnet gjettelek som er avhengig av mange faktorer. Dermed kan den planlagte turen bli kortere enn forventet – og den eneste forsikringen mot å tråkke hjem en 30kg tung sykkel, er et større batteri eller et reservebatteri.


Hittil har det kun vært mulig å kjøpe batterier av samme merke som drivsystemet, med den ulempen at det ikke finnes batterier med større kapasitet enn de som kommer originalt. Dermed er man låst til den maksimale kapasiteten/rekkevidden som sykkelen ble solgt med, eller man kjøper seg et nytt, tilsvarende batteri – men det kommer med en prislapp, både i form av høye kostnader og vekt.


Flere kilometer per krone

Et elsykkelbatteri varer ikke evig. Etter to år, når garantien utgår, kan skader, tapt effekt, tyveri eller bare et ønske om en oppgradering av sykkelparken føre til at man vurderer å gå til anskaffelse av et nytt batteri.


«Og her kommer e-Bike Vision inn i bildet», sier Jens Marius Giverholt, salgssjefen fra Deler AS, og presiserer: «E-Bike Vision tilbyr tredjeparts batterier som enten har større kapasitet til samme pris, eller samme kapasitet som originalbatteriet til en lavere pris!»

Tysk kvalitet

E-Bike Vision lages i sin helhet i Tyskland, inkludert BMS’n, altså batteristyringen. At de lages i Tyskland er ingen overraskelse - noen av dagens beste drivsystemer er tyske også og det har ført til at markedet (og kunnskapen) rundt elsykler er et par hakk lengere fram enn her på berget. «Denne Kunnskapen skal vi gjøre god nytte av! Vi er veldig glade for å kunne tilby norske butikker et såpass avansert produkt! Koblet med vår vante tilgjengelighet og logistikk er dette noe vi har stor tro på», sier Giverholt.


E-Bike Vision tilbyr tredjeparts batterier som enten har større kapasitet til samme pris, eller samme kapasitet som originalbatteriet til en lavere pris!


AkkuVision, firmaet som står bak batteriene som selges under navnet E-Bike Vision, vokser i takt med elsykkelmarkedet og er et selskap som er opptatt av kvalitet.


«Alle batteriene oppfyller de strengeste kravene for produkter i dette segmentet. Full kompatibilitet med eksisterende drivsystemer og diagnose-software står i første rekke når vi utvikler vår BMS. Butikker og sluttbrukere skal føle seg trygge på at vi snakker om en ekte oppgradering når man velger E-Bike Vision. Vi er veldig fornøyde med Deler AS som vår distribusjonspartner i Norge – dette sikrer oss tilgang til et stort forhandlernettverk og bra tilgjengelighet», uttaler AkkuVision.


LITE batteriene med 360Wh veier i underkant av 2kg og gir samme rekkevidden som en original 400Wh. Med en veiledende pris på 4999,- ligger den også betydelig under prisen til originalen.


E-Bike Vision batterier er toppmoderne batteriteknologi pakket inn i et kraftig skall med et universell og tiltalende design som ikke skjemmer sykkelen.

Opptil 50% mer kapasitet

De fleste elsyklene som selges her til lands kommer med 500Wh batteri montert. Det finnes mindre varianter også, men det norske markedet nærmest krever dette som en standard for en elsykkel som skal fungerer godt både i fjellet og i byen. E-Bike Vision lager batterier med 624Wh og 745Wh for disse systemene, og det gir mange kilometer ekstra!

Denne økte rekkevidden gir flere lange sykkelturer og færre ladesykluser – med andre ord flere timer på sykkelen.


De største batteriene fra e-Bike Vision finnes i 624Wh og 745Wh! Sammenlignet med et original 500Wh batteri får man en betraktelig økning i rekkevidde, mens prisene fra veiledende 7999,- fortsatt ligger litt under det man må ut med for en originalpakke.


Investerer i framtiden

Elsyklene har kommet for å bli. De kommer i mange farger og former, og flere sykkelmerker satser nå nærmest kun på elektriske modeller, noe som setter krav til effektiv produksjon og fremtidsrettet produktutvikling for å kunne henge med sykkelprodusentenes kreativitet.


«Med utvalget vi har per i dag treffer vi allerede ganske bra på de mest solgte modellene og merkene» sier AkkuVision, men planene er klare for framtiden. «Allerede i 2021 skal porteføljen utvides med flere typer batterier, samt at listen over kompatible drivsystemer skal bli enda lengere» lover den tyske batteriprodusenten.


Da er det bare å finne fram kartet og planlegge neste (lang)tur.


For mer informasjon sjekk www.deler.no/e-bike-vision 

Tilbake
 

XXL-salget falt i tredje kvartal

 
Sportsbransjen er vekstvinner under pandemien
 
Gjenåpning av Kingmakers fabrikker i Vietnam
 
Norspomessen i januar er avlyst
 
Ole-Henrik Skirstad blir leder for Sport Holding