Selger Sør-Norge, Østlandet, Sørlandet og Vestlandet

Didriksons søker en dreven og engasjert selger til hele Sør-Norge med Show Room Fornebu, Oslo. Distriktet omfatter Østlandet, Sørlandet og Vestlandet.Vi vokser kraftig innen nye segment i det norske markedet og søker derfor en erfaren selger innen sport og mote.

Stillingen innebærer å knytte kontakter med nye og eksisterende kunder samt å selge inn våre kolleksjoner. Du vil ha ansvar for salg og lønnsomhetsanalyser for våre kunder på distriktet, og et overordnet ansvar for budsjett og prognoser. Jobben vil bestå i å sikre lønnsom tilvekst for Didriksons og våre kunder. Du må kunne analysere markedet, forhandle med kunder, delta ved innkjøpsmesser, kundeaktiviteter samt lage presentasjoner og markedsmateriell. Stillingen omfatter planlegging og gjennomføring av kundeplaner sammen med teamet. Vi ønsker derfor at du har en sterk interesse for bransjen og en god forståelse for dine kunders mål og strategier.

Du vil bli en del av et meget dyktig og engasjert salgsteam i Skandinavia, og vil rapportere direkte til Salgssjef Skandinavia. Du vil ha utgangspunkt fra vårt flotte Show Room på Fornebu, rett utenfor Oslo. Distriktet dekker hele Sør-Norge. Det vil si Østlandet, Sørlandet og Vestlandet. Det er derfor meget viktig at du har mulighet og ønske om å reise mye i tjenesten.

Det er derfor foretrukket at du bor i Oslo eller sør for Oslo.


 Vi tilbyr:

 • En attraktiv arbeidsplass med positive, engasjerte, pålitelige og helsebevisste kollegaer.
 • En stimulerende og utfordrende jobb i et innovativt og internasjonalt voksende selskap.
 • Et sterkt varemerke innen respektive kategorier: Sport, Fashion, Kids
 • En utviklende og ansvarsfull jobb der du bidrar til din egen og andre ansattes utvikling.
 • Nøkkelrolle i et attraktivt og fremoverlent selskap.
 • Et selskap som virkelig tar ansvar og alltid jobber for å ta korrekte beslutninger med hensyn til mennesker, samfunn og miljø.
 • Et arbeidsmiljø der vi alle har et felles mål: Helse, Bærekraftige produkter, fornøyde kunder og vekst. 

 

Om Deg:

Du er en naturlig engasjert og pålitelig kollega og selger med en genuin interesse for en aktiv livsstil. Du må være forretningsorientert, strukturert og ha evnen til å tenke strategisk. Du må ha evnen til å analysere trender og tendenser i markedet og du må ha et ønske om å gjøre en positiv forskjell i bransjen.

Vi er interessert i deg som forstår morgendagens salgstrender og som har en brennende interesse for å gjøre forretninger! Du må beskrives med at du har et sterkt indre driv, er nysgjerrig og at du er grundig i din jobb med å arbeide innovativt og strategisk mot dine kunder. Du må forstå betydningen av godt forarbeide i form av gode presentasjoner og markedsmateriale som vil hjelpe deg med å skape gode relasjoner med kunde og salg.

Vi søker etter deg som er en naturlig lagspiller og som arbeider seriøst og lojalt. For å lykkes i jobben hos oss må du forstå betydningen av holdbare kunderelasjoner, samt å skape god kundetilfredshet i alle ledd.

Videre ser vi gjerne også at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Erfaring med selvstendig salg, proaktivt og fremgangsrikt på feltet.
 • Minst to års erfaring som selger mot kunder innen sport eller motebransjen.
 • Er drevet av tall og måloppnåelse samt god på digital kommunikasjon og salg.
 • Erfaring med analytisk og digitale trender samt god forståelse for trender og tendenser.
 • God på kommunikasjon med beslutningstakere på så vel norsk som engelsk.
 • Gjerne ha en akademisk utdannelse innen økonomi eller salg.
 • Førerkort klasse B

Om arbeidsgiveren

Didriksons er i dag et av Skandinavias ledende selskaper innen jakker og funksjonelle klær med hovedkontor for sin virksomhet i Borås. Salget av merkevaren i 2022 utgjorde om lag 765 MSEK. Selskapet har i løpet av de siste årene hatt veldig god vekst innen tre hovedsegment. Sport, Fashion og Kids og har siden 2018 blitt eid av Adelis. Idag har man i tillegg til Norden egen virksomhet i Tyskland og England. VI har også distributører og agenter i mesteparten av Europa og til USA.


Sted

Snarøyveien 30L,1360 Fornebu

 


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson

Björn Ljungquist

Stillingstittel

Country Manager Skandinavia

Mobil

+46 73 080 74 43

Tilbake
 

Strukturelle endringer i Madshus AS og Tendenzer AS

 
Høyesterett avviser anke: Rottefella vinner viktig patentsak
 
Øystein Bråta rykker opp som ny Administrerende direktør i Active Brands
 
Årets Sportsbransjeprofil - Pål Olimb
 
Årets Sponsorprofil - Team Aker Dæhlie