Uavklart for On Snow Alpint på Geilo i mars. Norspo planlegger som vanlig, men alt avhenger selvfølgelig av at smittesituasjonen kommer under kontroll.


Skaff deg det beste grunnlaget for å gjøre de riktige innkjøpene, og kunnskapen for å gi de beste rådene til dine kunder.

Dette testarrangementet er to viktige dager for butikkselgere og innkjøpere. I år blir On Snow på Geilo, søndag 7. 03 og mandag 8.03, et rent alpin – testarrangement.

 

Leverandører kan i år KUN tilby testing av utstyr utendørs. Alle andre aktiviteter vi tidligere har organisert på On Snow vil ikke gjennomføres i år.

 

På ON SNOW Skitest tester du neste års modeller av alpinski, telemark- og randoneeski, staver, støvler og bindinger. Du møter de mest kjente merkevarene og de mest toneangivende leverandørene.

 

ON SNOW Skitest er det testarrangementet som tilbyr bredest utvalg for testing av skiutstyr i Norge.

 

Vi inviterer alle som jobber i sportsbutikker til å teste neste års ski og skiutstyr. De mest kjente leverandørene av ski og skiutstyr deltar for å gi butikkselgere førstehånds testerfaring.

Med personlig testerfaring vil du garantert gi bedre råd og anbefalinger til dine kunder!


On snow skitest Alpint - 7. – 8. mars 2021 på Geilo

Bli med og test neste års alpinski, alpinutstyr, telemarkutstyr, randoneeutstyr, støvler, staver og annet alpinutstyr. 

Egne staver og støvler

Selv om noen av leverandørene har med støvler og staver for testing er det likevel en fordel om du tar med egne staver og støvler for testing av ski. 

Akkreditering for butikkansatte

Hvordan akkrediteringen skal gis på en best mulig smittefri måte er under etablering. Men vi gir deg som vanlig med denne rabatt på dagskort i skisenteret og anledning til å teste ski og utstyr.

Lag ditt eget testskjema!

On Snow Skitest er etterutdanning for bransjefolk, både med og uten skierfaring! For din egen del kan det være nyttig å notere noen stikkord om egenskapene om skiene du tester. God systematikk i testingen gir deg bedre grunnlag for å kunne gjøre riktige innkjøp.      

NM i alpint for butikkansatte

I år blir det dessverre ikke gjennomført noe renn på grunn av corona. Heldig vis er skitest moro i seg selv.

 

Innemesse - showrom - mingling og bransjemiddag blir umulig å gjennomføre i år på grunn av coronaen.

 

Tilbake
 

Skal reparere og selge brukt

 
Bergans inviterer til klima-kampanje
 
«Man kommer ikke på pallen alene»
 
«Vi har gjort en solid jobb med å styrke posisjonen til Norrøna»
 
Nike med voldsom vekst, slår alle forventninger