Målet med kampanjen er å skape begeistring, vise idrettsglede og få tilbake alle medlemmene som har valgt å slutte på grunn av koronapandemien. Foto: Emma Sukalic

Målet med kampanjen er å skape begeistring, vise idrettsglede og få tilbake alle medlemmene som har valgt å slutte på grunn av koronapandemien. Foto: Emma Sukalic

Ny kampanje skal friste medlemmer tilbake til idretten

Norges idrettsforbund starter kampanjen #tilbaketilidretten i dag, 16. august. Det blir en landsomfattende kampanje hvor målet er at idrettslagene skal stå rustet til å invitere tilbake alle som har sluttet med organisert idrett under nedstengningen.


- Gjenåpningen av idretten betyr så mye for så mange. Endelig er vi ordentlig i gang med normal idrettsaktivitet for alle aldersgrupper. Enten du er medlem, foreldre eller frivillig kan vi nå endelig kjenne på sann idrettsglede igjen. Jeg håper at alle våre over 10.000 idrettslag mobiliserer med all sin kraft med gode aktivitetstilbud og attraktive arrangementer for både store og små utover høsten, sier idrettspresident Berit Kjøll.

Landsomfattende markering av idrettens gjenåpning

Lørdag 25. september planlegges en landsomfattende markering av idrettens gjenåpning, hvor det vil være åpne idrettsarrangementer for små og store over hele landet.


- Jeg gleder meg stort til å se idrettsgleden utfolde seg i hele landet på alle arenaer og vil benytte anledningen til å ønske både våre medlemmer, foreldre og de frivillige hjertelig velkommen tilbake til idretten, sier Kjøll.

Håper på massiv mobilisering fra hele idretten

Idrettsforbundet har lansert en egen kampanjeside på idrettsforbundet.no som skal hjelpe idrettslagene og klubbene i arbeidet med gjenåpningen. Egen verktøykasse med konkrete råd og tips til hvordan rekruttere nye medlemmer og frivillige, veileder med gode eksempler på hvordan idrettslaget kan få til en åpen dag, og ikke minst massevis av kampanjemateriell som annonser, bilder, filmer og logoer som idretten fritt kan bruke.

Målsetningen er en massiv mobilisering fra hele idretten for å få alle som ønsker tilbake til idretten.

Tilbake
 

Helen of Troy kjøper Osprey Packs for 414 millioner dollar

 
Nå åpner skiheiser over hele landet!
 
Spår vekst i den sporty skotrenden - og økte priser
 
Tyskland kan følge Østerrikes nedstengning, men alpinanleggene må ikke stenge
 
Sportskjedenes nest beste tredje kvartal