Vel gjennomført. Et gruppebilde av andre pulje fra hovedkontoret som fikk være med på kick off på Kløfta, før intersport-traileren tok av mot første stopp i Levanger.

Vel gjennomført. Et gruppebilde av andre pulje fra hovedkontoret som fikk være med på kick off på Kløfta, før intersport-traileren tok av mot første stopp i Levanger.

Kick off for høstens Intersport 4T Tour

Den 19. september var det Kick off for Intersport 4T Tour. Denne mandagen var det de ansatte på Sport Holdings hovedkontor på Kløfta som fikk en smakebit av hva de ansatte i Intersport får oppleve på touren.


Det var topp stemning blant de ca. 60 påmeldte fra hovedkontoret som fikk leke med teambuildingsaktiviteter på Kløfta denne mandagen. Intersports T4-trailer var rigget opp utenfor hovedkontor for å ta ledelsen og ansatte med på hva 700 Intersportselgere fra Levanger og sørover får oppleve og ikke minst lære på 4T Touren.

 

4T Tour

4T Tour blir gjennomført for tredje gang i høst og er en opplæringsturnee som reiser rundt i landet og driver opplæring for selgerne der butikkene deres er. Dermed møter de alle ansatte i butikkene og ikke bare noen få, som ofte skjer når samlinger gjennomføres andre steder.

På hvert stoppested vil det bli to gjennomføringer pr dag, slik at butikkene kan holde åpent og alle ansatte kan være med på opplæringen.

 

4T Tour er et samarbeid mellom Intersport, Bergans, Adidas og Salomon hvor leverandørene bidrar med egne representanter og program for å heve fagkunnskapen til selgerne i butikk.

 

Det 3 timer lange opplæringsprogrammet kombinerer fysisk læring, digital læring og kulturbygging. I forkant av den fysiske gjennomføringen får alle ansatte et digitalt kurs som de skal gjennom.  Her får de en innføring og teaser fra Intersport og leverandørene slik at de er forberedt når vi møtes fysisk. I etterkant av 4T Touren får de et nytt oppfølgingskurs som blant annet oppsummerer.

 

4T Tour står for Tur, Trening, Team og Tjenester som er satsningskategoriene til Intersport.

 

Tilbake
 

Skogstad satser ytterligere i Lom

 
Craft Sportswear lanserte kolleksjonen til Norges olympiske og paralympiske tropp
 
Nye EU-krav til selskapsstyring og ESG-rapportering
 
Sportsbransjen gjør det enklere å reparere turtøy
 
AI-forordningen og unntak for høyrisikosystemer