Key Account Manager Icebreaker

Vi ønsker oss en KAM for vårt fantastiske merke Icebreaker med motto «move to natural».
Icebreaker produserer klær i Merino ull fra et av verdens tøffeste dyr, Merino sauen.


Icebreaker ble etablert av Jeremy Moon i 1994 på New Zealand. Han hadde et sterkt ønske om å produsere noe naturlig, vakkert, praktisk og lett av Merino ull med hovedfokus på miljø og bærekraft. Du finner svaret i naturen sier Jeremy.

I alt Icebreaker produserer er filosofien; relasjonen til naturen og hverandre. Icebreaker setter veldig høye krav til miljø og kvalitet i alt, fra bøndene som leverer ull til produksjon og distribusjon.

Vi ser etter deg som liker å  selge gode produkter til butikker, tar ansvar, er systematisk, setter opp planer og gjennomfører de. Du er selvstendig men liker også å jobbe som del av et lag. 

Nøkkel-kvalifikasjoner:

  • Kunne uttrykke seg godt på norsk og engelsk
  • Datakyndig – skal bruke en god del B2B portaler, rapporteringssytemer i tillegg til digitale møteplasser, digitale visninger, SoMe og vanlig office
  • Salgserfaring er en fordel
  • Gode samarbeidsevner
  • Strukturert

 

Norsk Fjellsport kan tilby et lite men spennende arbeidsmiljø med gode kontakter i den skandinaviske sportsbransjen. Her vil du få jobbe både selvstendig og som del av et lag og i tillegg vil du jobbe tett med den europeiske Icebreaker-organisasjonen. Vi holder til i fine og lyse lokaler i Skullerud næringspark, vegg i vegg med Oslo Klatresenter.

 

Virker dette som noe for deg, send oss gjerne en kort søknad. Vi tar inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende.

Om Norsk Fjellsport

Norsk Fjellsport ble startet i 1994. I dag er vi 6 ansatte. Norsk Fjellsport er distributør og agent for kjente merker innen sport og friluftsliv. Merkene vi representerer er Arc'teryx, Icebreaker, PrAna og Organo-Tex. Vi leverer gode produkter til de beste sportsbutikkene i Norge,  Danmark, Grønland, Island og Finland.

Arbeidsgiver

Varighet

  • Fast stilling

Søknadsfrist

  • Snarest

Sted

  • Olaf Helsetsvei 5, 0694 Oslo, innkang K


Tilbake
 

Organisert trening for barn og ungdom gjenopptas

 
9 av 10 barn og unge går på tur
 
XXL får ny sjef i Norge
 
Salomon og Atomic lanserer ny flyttbar langrennsbinding
 
Fremgang på resirkulerte materialer