Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Foto: Hans Kristian Krogh-Hanssen

Jan Tore Jensen går av som leder av Bergans

Styret i Bergans Fritid AS og Jan Tore Jensen er enige om at Jensen fratrer stilligen som CEO i Bergans senest innen utgangen av februar 2024. Styret i selskapet vil umiddelbart iverksette rekrutteringsprosessen for å finne hans etterfølger.


Jan Tore Jensen har gjennom de siste 17 årene hatt ulike roller i selskapet, blant annet som Supply Chain Director og Operations Officer. De siste fem årene har han hatt stillingen som daglig leder.

 

Bergans ble høsten 2021 overtatt av Sport Holding AS, og det har siden oppkjøpet vært jobbet hardt for å tilpasse selskapets distribusjonsstrategi til et sportsmarked som har vært utfordrende etter Covid-19. Blant annet er det implementert en ny sortimentsstruktur, og det har løpende vært foretatt en effektivisering av selskapets ulike prosesser for å tilpasse driften til en krevende markedssituasjon med gjennomgående høye varelagre i verdikjeden i kombinasjon med redusert etterspørsel etter fritidsklær og -utstyr.

 

- Jeg er stolt av å kunne si at jeg sammen med dyktige og engasjerte medarbeidere har vært med på å ta Bergans dit selskapet er i dag. Det har vært både morsomt, givende og lærerikt. Det er imidlertid en tid for alt, og jeg har sammen med styret i selskapet kommet til at det nå er på tide å slippe nye

krefter og ideer til. Med Sport Holding som en sterk eier i ryggen er jeg overbevist om at Bergans fremover kan styrke sin posisjon ytterligere som Norges kanskje mest prefererte og bærekraftige outdoor-brand. Jeg ser med spenning frem til å følge Bergans i årene som kommer, sier Jan Tore

Jensen.

 

- Vi ønsker å takke Jan Tore for å ha satt tydelige spor og for hans innsats for å bygge Bergans både som merkevare og selskap gjennom mange år, og til å være med på å omstrukturere selskapet. Bergans som merkevare har en unik posisjon blant norske forbrukere som vi skal forvalte og videreutvikle – en oppgave vi tar på største alvor, sier konsernsjef Ole-Henrik Skirstad i Sport Holding.


Tilbake
 

Erik Sønsterud utnevnt til permanent administrerende direktør i Brav

 
Innholdsmarkedsføring:
ZIENER is looking for a independent sales agent for Norway!
 
Lars Syse Christiansen utnevnt til ny finansdirektør i XXL Group
 
Aclima overtar europeiske distribusjonsrettigheter fra Odex Aps
 
Sprek 50-års markering for Osprey i Lofoten