Har du lyst til å være med på en vekstreise? - Alfa Sko søker en kundeservicemedarbeider til Norges mest friluftsinteresserte kunder?

Veien fra tradisjonell skofabrikk til en sporty, moderne tur- og fritidsleverandør er brolagt med erfaringer og tradisjoner, og vi bærer stolt en viktig del av den norske turarven i sekken. Likevel har eventyret nettopp begynt. Både selskap, produktdesign og merkevare gjennomgår en kraftig modernisering og revitalisering. Vi forbereder oss nå på å trå sterkere inn i det internasjonale markedet og er klare for en ny vekstfase. Målsetningen til Alfa Sko er å tilgjengeliggjøre høykvalitets sko med en uovertruffen komfort langt utover det nordiske markedet, og vi er nå på jakt etter en entusiastisk kundeservicemedarbeider som ønsker å være med og sikre gode turopplevelser for Alfas kunder.Om rollen

Som kundeservicemedarbeider i Alfa Sko har du ansvar å være der for våre kunder og følgere i de kanalene de engasjerer seg i. Dette handler om salg- og kundeservice på innkommende henvendelser via e-post, live chat, telefon og DM. Du vil også være pålogget og engasjere deg i våre følgere i sosiale medier og svare fortløpende på kommentarer og spørsmål. Optimalisering av dette arbeidet, oppsett av automatiserte kommunikasjonsløp i våre systemer og oppfølging av produktanmeldelser er også ditt ansvar. I tillegg vil du hjelpe til med markedsførings-, SEO- og eMerchandisingoppgaver ved behov. Du må derfor gjerne ønske det en videre karriere innen digital markedsføring, gjerne innen omnikanal og e-handel. Du har gjerne erfaring fra salg- og kundebehandling.


Om deg

 • Positiv, blid og serviceorientert, som er glad i fart og fokus
 • Selvstendig og målrettet, men også en god lagspiller, som er nysgjerrig på tverrfagligheten i helheten og nysgjerrig på dine kollegaer

Stå-på vilje og god driv, med interesse for friluftsliv, jakt og skisport, som ønsker å veilede turgåere til rett produkt som gir dem en bedre turopplevelse

 • Ønske om å være med å utgjøre en forskjell - Du har et brennende ønske om å være med på å skape noe bra i hverdagen til folk, samfunnet og verden.
 • og ønske å veilede turgåere til rett produkt som gir dem en bedre turopplevelse.


Alfa Sko skal kjennetegnes ved å være en fremoverlent og nytenkende gjeng som leverer høy kvalitet. Vi ønsker at du har en drivkraft og ønske om å gi hver enkelt av våre kunder en topp opplevelse med Alfa og våre produkter!

Vi ser for oss at du er en person som treffer pånoenav disse punktene

 • Salgs- eller kundesentererfaring, gjerne fra jobb i sportsbutikk.
 • Interesse og erfaring fra friluftsliv, jakt eller skisport.
 • Selvstendig og løsningsorientert
 • Du har sterke kommunikasjonsegenskaper muntlig og skriftlig.
 • Flytende i norsk og engelsk skriftlig og muntlig. Kunnskaper i flere europeiske språk er en fordel.
 • Gode IKT-kunnskaper
 • Relevant utdannelse


Alfa Sko har ansatte i både Norge og Sverige. Hovedkontoret ligger i Nydalen i Oslo. Stillingen rapporterer til Salgssjef D2C i Alfa Sko.

Søknadsfrist:30. juni 2024

https://nyeogklokehoder.teamtailor.com/jobs/4617623-alfa-sko-soker-kundeservicemedarbeider

*I henhold til GDPR bes du søke via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen (e) oppført i denne annonsen.

For evt. mer informasjon om stillingen, kontakt salgssjef D2C, Hans Jørgen Kvåle, på tlf. 41929199.


Om Alfa Sko AS

Alfa Sko er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 90 år har vi produsert ski- og tursko for kvalitetsbevisste friluftsentusiaster i alle aldere. I tillegg har vi i en årrekke vært leverandør av fottøy til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Vi har 22 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Våren 2017 etablerte vi oss i Sverige med tre ansatte i datterselskapet Alfa Sko AB. Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av vår produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav. Majoritetseier i Alfa Sko er Aars AS, som er Møllerfamiliens familiekontor og investeringsselskap. Det er i dag 3. og 4. generasjons eiere i familien som gjennom Aars driver aktivt eierskap med et langsiktig perspektiv. Porteføljen av selskaper inkluderer virksomheter i en rekke ulike bransjer, som blant annet Møller Eiendom, Møller Mobility Group, OneCo, InfoCare og Micro Matic.

Tilbake
 

Erik Sønsterud utnevnt til permanent administrerende direktør i Brav

 
Innholdsmarkedsføring:
ZIENER is looking for a independent sales agent for Norway!
 
Lars Syse Christiansen utnevnt til ny finansdirektør i XXL Group
 
Aclima overtar europeiske distribusjonsrettigheter fra Odex Aps
 
Sprek 50-års markering for Osprey i Lofoten