Er du utvikler? Hjelp oss å lage nye tjenester på skisporet.no

Skisporet.no er idag en ledende leverandør av livestatus om langrennsspor og smøretips i Norge.

 

Vi skal bidra til at alle skiløpere, uansett ferdighetsnivå, skal få en best mulig skitur. Den enorme innsatsen fra alle løypekjørere skal komme brukerne av skisporet.no til gode. Tjenesten er meget populær, og for å forbedre brukeropplevelsen skal vi nå videreutvikle løsningen med mye etterspurt funksjonalitet som ruteplanlegger, rutetracking og mange flere spennende funksjoner som våre 1,8 millioner brukere vil elske.


Skisporet.no er laget av oss, vi administrerer og drifter det. Liker du å jobbe med et produkt hvor du kan jobbe med helheten og ha eierskap er dette noe for deg..

Vi er i dag to personer som jobber dedikert med Skisporet.no. Vi er en del av en IT - avdeling som teller ni personer, og som er i vekst. Vi holder nå på å bygge opp et eget team med utviklere, som i tillegg til Skisporet.no, vil få mulighet til å jobbe med utvikling av flere spennende digitale produkter og tjenester for våre merkevarer.


Om rollen

Vi ser etter en senior utvikler som aller helst har erfaring med på å utvikle større applikasjoner fra bunnen. Hos oss vil du jobbe med å løfte Skisporet.no til et nytt nivå. 

Å jobbe som utvikler hos oss betyr at du vil få mulighet til å jobbe med ny og spennende teknologi. Teknologi og digitalisering er vårt viktigste virkemiddel for å nå våre strategiske mål, og det stilles stadig høyere krav til robusthet, ytelse og stabilitet i systemene. 

 

Om teknologien

Skisporet.no har 1200 GPS på tråkkemaskiner, fordelt på 677 skisteder. Denne sesongen hadde vi 1,8 million brukere, og antall brukere fortsetter å øke. Alle tjenestene er skrevet i Java. Sentralt i løsningen er vårt verktøy for administrasjon av alle skiløyper og informasjon i kartet. Smøretips for festevoks er et annet verktøy vi har laget.

Frontend løsningen er hovedsakelig laget i HTML, TypeScript, Leaflet og React. Databasen er MySQL. Vi benytter Vaadin/Spring Boot, og i utviklingen brukes verktøy fra JetBrains. Visual Studio Code brukes noe. 

 

Hvem er du?

 • Du har sterk forståelse og erfaring innen Java økosystemet. 
 • Du har erfaring med SQL, HTML, CSS og TypeScript. 
 • Hvis du har GIS kompetanse vil det være en stor fordel. 
 • Det er også et pluss om du kan noe om disse teknologiene: Vaadin, Leaflet, React, iOS/Swift, Android/Kotlin, MySQL, Git, DevOps, Linux/Docker/Kubernetes, SQL Server.
 • Du har brennende lidenskap for teknologi og utvikling av digitale tjenester og produkter 
 • Du er modig, tør å skille deg ut og gjøre ting litt annerledes
 • Det er en fordel om du er glad i langrenn og har interesse for kart
 • Høy kvalitet på arbeidet du gjør er det aller viktigste for oss

 

Vi tilbyr

 • Spennende teknologiske utfordringer og personlige kompetanse- og utviklingsmuligheter.
 • En unik mulighet til å jobbe med digital produkter som bidrar til økt treningsglede og utendørs opplevelser for hundretusenvis av kunder
 • Konkurransedyktige betingelser 
 • Et globalt selskap med hovedkontor i Norge, og datterselskaper i Sverige, Finland, Tyskland, USA, Russland og produksjonsanlegg i Lillehammer og Litauen.
 • I Norge har vi kontor i Oslo og Lillehammer. På Lillehammer holder vi til i flotte lokaler nord i byen med kantine, gratis parkering og ladestasjon. I Oslo flytter vi inn i nye fine kontorlokaler på SNØ i løpet av høsten.


Spørsmål om stillingen? Kontakt Mette Ulven, Head of Systems and Business development, på 977 07 647

Link til søknad via finn.no

Tilbake
 

Skal reparere og selge brukt

 
Bergans inviterer til klima-kampanje
 
«Man kommer ikke på pallen alene»
 
«Vi har gjort en solid jobb med å styrke posisjonen til Norrøna»
 
Nike med voldsom vekst, slår alle forventninger