Selger deltid Anton Sport Metro

Anton Sport er en ekte godteri butikk for de som setter pris på kvalitet, eventyrlig service, og bransjens beste merkevarer.

Ønsker du å jobbe i en rå sportsbutikk? Lista ligger skyhøyt, men hvis du er rett person, får du jobbe med de sterkeste merkevarene og Norges mest innovative kjede.


Vi søker dyktige selgere til vår butikk på Metro senteret, med vinnerinstinkt, og som motiveres av å skape gode resultater. Det er ønskelig at du har kjennskap til våre produktkategorier gjennom egen aktivitet, eller fra butikk, og at du har passion for faget.


Anton Sport er en sterk butikkjede på sykkel, ski, løp, trening og mote til aktiv fritid, og det forventes at man tilegner seg kunnskap om hele varesortimentet. Det er stor variasjon i arbeidsoppgavene og hverdagen vil bestå av alt fra kundebehandling, merchandising, supplering mm.


Som person er du strukturert, positiv, effektiv, fleksibel og jobber godt i team. Ansvarsbevissthet og gjennomføringsevne er egenskaper vi søker etter. I tillegg må du være selvstendig og kunne ta eget initiativ. Være løsningsorientert, og en sporty og uredd person med glimt i øyet. Du må kunne være tilgjengelig minimum to kvelder i uken og annenhver helg.


Anton Sport er butikken for den aktive forbrukeren som krever det lille ekstra. De opplever dette gjennom kunnskap og veiledning til å velge riktig sports- og fritidsutstyr, med fokus på ski, sykkel, løp og aktiv fritid. Vi legger derfor store ressurser i en kontinuerlig utvikling av våre ansatte, og tilbyr bransjens beste opplærings- og utviklingsprogram.


Vær litt annerledes - vær best!


SØK STILLINGEN HER

Tilbake
 

Alpinlandslaget har signert avtale med Nike

 
20 milliarder til å sikre handel
 
Konkurransetilsynet varsler om mulig inngrep
 
Bli en plogger!
 
Amer Sport vokser videre på Snø