Didriksons er på jakt etter en dreven og engasjert SALGSREPRESENTANT

Didriksons er nå på jakt etter en dreven og engasjert SALGSREPRESENTANT med utgangspunkt fra vårt kontor på Fornebu, Oslo.


OM JOBBEN/ STILLINGSBESKRIVELSEN

Vi vokser raskt i nye deler av det norske markedet og leter derfor etter deg som er en erfaren selger i grenselandet mellom sport og mote.

Stillingen innebærer å inngå avtaler og selge kolleksjonen våre. Du er ansvarlig for salgs- og lønnsomhetsstyring for våre kunder i distriktet og har samlet budsjett- og prognoseansvar, samt jobbe for å sikre lønnsom vekst for både oss og våre kunder. Dine plikter består også av å analysere, forhandle, delta i innkjøpsmesser, kundeaktiviteter, samt å lage presentasjons- og markedsføringsmateriell. Stillingen innebærer også i samarbeide med hele salgsteamet å planlegge og implementere kundeplaner, og vi ønsker derfor at du har en sterk interesse for bransjen og en god forståelse av kundenes mål og strategier.

Du blir en del av et svært kunnskapsrikt og engasjert salgsteam og rapporterer direkte til Salgssjef Skandinavia. Du starter fra Fornebu i nye fine lokaler i Oslo med hovedfokus stor Oslo, Sør- og Vestlandet. Derfor er det viktig at du har både mulighet og vilje til å reise i tjenesten.


VI TILBYR

 • en attraktiv arbeidsplass, med positive, engasjerte, pålitelige og helsebevisste kolleger
 • en stimulerende og utfordrende posisjon i et innovativt og internasjonalt voksende selskap
 • et sterkt merke innenfor hver kategori; Sport, Mote, Barn
 • et utviklings- og ansvarlig arbeid, der du bidrar til egen og selskapets videre utvikling
 • en nøkkelrolle i et veletablert, attraktivt og fremoverlent selskap
 • et selskap som virkelig tar ansvar og alltid streber etter å gjøre de riktige tingene med hensyn til mennesker, samfunn og miljø
 • et arbeidsmiljø, der vi alle har et felles mål – helse, bærekraftige produkter, fornøyde kunder og vekst


OM DEG

Du er en naturlig engasjert og pålitelig kollega og selger, med en genuin interesse for helse. Du har en god forretningsforståelse, evnen til å være strukturert og handle strategisk, samt følelsen av å analysere trender og tendenser i markedet. Du er en person som ønsker å være involvert og gjøre en positiv forskjell i bransjen.

Vi er interessert i deg som forstår morgendagens salg og som har en brennende interesse for virksomheten! Din måte å jobbe på er preget av å ha en sterk indre drivkraft, være nysgjerrig og samtidig dyktig til å jobbe både innovativt og strategisk med kundene dine. Du forstår viktigheten av solid forberedende arbeid i form av profesjonelle presentasjoner og markedsføringsmateriell som hjelper kunden din til å investere i et inspirerende, forretningskritisk og langsiktig samarbeid. Videre er du kreativ og tør å utfordre muligheter – vi ser frem til å motta dine ideer om hvordan samlingen vår kan utvikles! Vi leter etter deg som er en naturlig lagspiller og tar på deg utfordringene dine med størst alvor og lojalitet. For å lykkes i rollen som selger hos oss, forstår du viktigheten av å bygge bærekraftige kundeforhold og ta og sikre kundetilfredshet i alle stadier.

 

VIDERE VIL VI AT DU SKAL...

 • har erfaring med selvstendig, proaktivt og vellykket salg i feltet
 • har minst 2 års erfaring i salgsarbeid, mot kunder i moteindustrien eller sportsbransjen
 • er talldrevet med en vane og forståelse av digital kommunikasjon og salg
 • ha erfaring fra en analytisk og digital salgsrolle, samt høy evne til å forstå trender og tendenser
 • brukes til å kommunisere med beslutningstakere, både på norsk og engelsk
 • helst har akademisk utdanningsbakgrunn; f.eks. master i økonomi eller annen etterutdanning


Slik søker du

På denne rekrutteringen samarbeider vi med vår rekrutteringspartner Omnistaff. For å søke stillingen går du inn på www.omnistaff.se og trykker videre på linken "Lediga tjänster och uppdrag".

Har du noen spørsmål om stillingen kan du sende en e-post til Julia Sjödin på julia@omnistaff.se eller ringe telefonnummer +46 (0) 72 192 08 68.

Søknadsfrist er 2022-08.04, men vi gjør et løpende utvalg av kandidater som søker så send gjerne inn din CV og søknad til oss så raskt som mulig.

Varmt velkommen med din søknad!

Tilbake
 

Brav tjente 110 millioner kroner i fjor

 
Vellykket comeback for OutDoor by ISPO 2022
 
Henri-Lloyd blir en del av ODLO International AG
 
Bærekraft
Enighet om et felles kartleggingsverktøy
 
Rottefella med seier i patentsak