Boost ditt salg med Connected Retail by Zalando

Connected Retail er Zalandos digitale løsning for fysiske butikker, som gjør det mulig for norske butikker å øke deres nettsalg gjennom en risikofri og brukervennlig plattform som gir tilgang til tusenvis av Zalandos kunder i Norge.


Hva er Connected Retail?

 

Connected Retail ble lansert for første gang i oktober 2019 og har gradvis blitt rullet ut i Europa. Mot slutten av 2020, gikk den også live i Norge. I tillegg finnes plattformen i Tyskland, Nederland, Danmark, Polen, Spania, Sverige, Finland, Østerrike, Frankrike, Belgia, Sveits og Italia.

 

Connected Retail by Zalando gjør det mulig for små og store forhandlere, samt 'direct-to-consumer'-merkevarer å booste salget både på nett og i deres fysiske butikker. Veksten frembringes av økt synlighet og muligheten for å selge produktene sine til tusenvis av aktive Zalando-kunder i Norge.

 

Ved å koble egne varelager til Zalandos plattform, kan forhandlere øke salget og fortjenesten per kvadratmeter, tilby flere stiler og skape mer merkebevissthet blant kunder som allerede handler hos Zalando. «Avhengig av størrelsen på butikken, kan butikkeiere oppleve en økning i salget på opptil 60%,» forklarer Zalando.

 

Selg til tusenvis av potensielle nye kunder med Connected Retail

 

Plattformen tilbyr online innhold, programvare, kundeservice, betalingsmuligheter og personlige prosjektledere uten ekstra utgifter eller dyre systemintegrasjoner.

 

Forhandlere og merkevarene har full kontroll; du kan velge hva du vil selge, sette din egen pris og kontrollere ditt eget varelager. Zalandos kunder kan oppdage nye merker og bruke de samme tjenestene som de er vant med i forhold til frakt, retur og kundeservice. Det er en vinn-vinn-situasjon. En av våre norske partnere har dette å si om samarbeidet: «Connected Retail har fundamentalt endret måten vi driver detaljhandel på. Våre små butikker føles ikke lenger så små!» forteller Sheila Tejena, Digital Operations Manager hos House of Brands AS.

 

Hvordan kan du bli en del av Connected Retail?

 

For å registrere deg som forhandler på Connected Retail by Zalando, må du ha minst én fysisk butikk, ha et eget digitalt lagerstyringssystem (POS) og selge varekategorier som også er tilgjengelig hos Zalando; sport, klær, sko eller accessories. Når du har registrert deg, vil du bli kontaktet av en konsulent som vil hjelper deg å optimere din nettbutikk i plattformen.

 

Les mer om Connected Retail by Zalando her: www.connectedretail.no

Tilbake
 

Scandinavian Outdoor Award to… ALFA

 
Gir merkevaren eierskap til annenhåndsmarked
 
Tema
En legende i sportsbransjen
 
En epoke er over!
 
Bærekraft
Bli med oss i samarbeide gjennom NF&TA!