Avdelingsleder Villmarks avdelingen XXL Fredrikstad

XXL i Fredrikstad søker avdelingsleder til vår Villmarks avdeling!

Er dette muligheten du har ventet på? En av våre største og viktigste avdelinger trenger nå en ny og drivende dyktig avdelingsleder.Dette er en unik mulighet for deg som har lyst på en utfordring. Vår villmarks avdeling er på 450 kvadratmeter og omsetter som en middels stor butikk. Vi har for tiden 5 medarbeidere som hver dag jobber hardt for at denne avdelingen skal levere opp mot sitt potensiale. Avdelingen trenger derfor en leder som har det som skal til for å ta disse menneskene til nye høyder.

Rollen som avdelingsleder er omfattende og svært krevende. Den stiller store krav til struktur, effektivitet, ryddighet og kreativitet. Som avdelingsleder er du en del av ledergruppen på til sammen 8 personer og stillingen svarer direkte til varehussjef. I villmarks avdelingen er det en fordel med erfaring fra og interesse for fiske, jakt og friluftsliv. Herunder telt, soveposer og annet turutstyr. Kunnskap om våpen og ammunisjon er også viktig.

Den rette lederen må trives med å jobbe i et godt utviklet kjedekonsept og se hvilke muligheter som finnes innenfor rammene av dette konseptet. Du må trives med, og aller helst ha erfaring fra, det å lede mennesker og forstå hva som motiverer den enkelte. Her søker vi en medarbeider som har en tydelig formening om hvordan lederskap bør utøves og hvordan resultater skapes. Du må tåle å bli stilt krav til og hele tiden søke forbedringer og lete etter muligheter. Vi har til tider en fartsfylt og hektisk hverdag!

 

De daglige gjøremålene og ansvarsområdene er:

  • Salg av varer.
  • Vareeksponering og prising. Herunder bygging av utstillinger.
  • Kampanjeforberedelser.
  • Salgsoppfølging og coaching av selgerne og utvikling av disse.
  • Ansvar for skiftplanlegging og kostnadskontroll i egen avdeling.
  • Budsjettoppfølging og resultatansvar.

 

 Høres dette ut som noe du kunne trives med så vil vi gjerne høre fra deg!

 

Til gjengjeld vil du få:

- Konkurransedyktig lønn.

- Bonusordning.

Om arbeidsgiveren

XXL er en bedrift i stor vekst. Ønsker du å være med på dette, og hvis du ser for deg en karriere i en av de hurtigst voksende detaljkjedene i Norge, så oppfordrer vi deg til å søke.

Velkommen til et vinnerkonsept.


Vi gjør oppmerksom på at kun søknader som registreres via vårt elektroniske søknadsskjema vil bli behandlet. Benytt derfor linken:

Send søknad her

for å søke stillingen.

Sted: Dikeveien 41 - 43, 1661 Rolvsøy

Frist: Snarest

Tilbake
 

OutDoor by ISPO 2020 er avlyst

 
Februar ble en sterk måned for sportsbutikkene
 
Bransjenytt
Bra trykk på årets On Snow
 
XXL har sendt permitteringsvarsel til ca 1000 ansatte i Norge
 
Ålesund skal bli sykkelby