Avdelingsleder klatring

 

 

Ønsker du å jobbe i et miljø som brenner for tur- og naturopplevelser? Vi er stadig på jakt etter nye medarbeidere. Du må ha solid klatre erfaring og god kjennskap til sikkerhetsutstryr knyttet til friluftsklatring/sportsklatring.

 

 


Til Sportsnett søker vi deg som er lidenskapelig opptatt av store turopplevelser og brenner for at andre skal oppleve samme gleden av å være ute i naturen. Du motiveres av gode salgsresultater i tillegg til å ha høy produktkunnskap om ski, klatring, fjell og friluftsliv. Du er uredd, løsningsorientert og gleder deg over å gi fantastiske kundeopplevelser. Du må være tilgjengelig minimum to kvelder i uken og annenhver helg.


I lokalene på CC-Vest finner du en gjeng med gutter og jenter elsker å være ute i naturen og har stor erfaring med bruk av det utstyret vi selger. Denne lidenskapen og kompetansen om friluftsliv gjenspeiler det vareutvalget og de merkevarene du finner hos Sportsnett. Ønsker du å hjelpe kundene våre til herlige opplevelser uansett ambisjoner, og vil jobbe med Norges flotteste frilufts-gjeng sender du oss en søknad i dag!

 

Søk stillingen her


Frist: Snarest

Tilbake
 

OutDoor by ISPO 2020 er avlyst

 
Februar ble en sterk måned for sportsbutikkene
 
Bransjenytt
Bra trykk på årets On Snow
 
XXL har sendt permitteringsvarsel til ca 1000 ansatte i Norge
 
Ålesund skal bli sykkelby