Foto: Field Productions/DNB

Foto: Field Productions/DNB

Alpinlandslaget har signert avtale med Nike

Nike tar steget inn i vinteridretten med The Attacking Vikings - alpinlandslaget. Avtalen omfatter kommende sesong, men begge parter har både ønske og intensjon om et mer langsiktig samarbeide.


– Vi er svært stolte av denne samarbeidsavtalen, og ser frem til å forsyne de norske alpinistene med Nike innovasjon og design det kommende året, forteller Kelepha Sarr, Team & Federation Manager i Nike Norway.

 

Nike blir alpinistenes offisielle leverandør av treningssko. Verdens ledende skoprodusent av joggesko bidrar med sin kompetanse spesielt på løping og barmarkstrening som skal gjøre alpinlandslaget best mulig forberedt til ny sesong.

 

– Det er med glede og stolthet vi nå lanserer samarbeidet med Nike. Ikke bare vil Nike bidra med treningssko i verdensklasse, men også kompetanse som vil bidra til å løfte barmarkstreningen, sier Ryste.

Markedssjef for alpint i Norges Skiforbund, Espen Østerhaug, ser frem til samarbeidet.


– Vi er glade og stolte over å få muligheten til å samarbeide med en av verdens største merkevarer innen sport og trening. Det er spesielt spennende at Nike ser verdien av å samarbeide med Alpinlandslaget, og at de tar steget inn i vinteridretten. Nike og The Attacking Vikings er begge offensive i hvert sitt marked, og drives av å skape utvikling, mener Østerhaug.

Tilbake
 

20 milliarder til å sikre handel

 
Konkurransetilsynet varsler om mulig inngrep
 
Bli en plogger!
 
Amer Sport vokser videre på Snø
 
Frisbeegolf – sommerens hit!