Alfa Sko søker CEO

Veien fra tradisjonell skofabrikk til en sporty, moderne tur- og fritidsleverandør er brolagt med erfaringer og tradisjoner, og vi bærer stolt en viktig del av den norske turarven i sekken. Likevel har eventyret nettopp begynt. Både selskap, produktdesign og merkevare gjennomgår en kraftig modernisering og revitalisering. Vi forbereder oss nå på å trå sterkere inn i det internasjonale markedet og er klare for en ny vekstfase.


Målsetningen til Alfa Sko er å tilgjengeliggjøre høykvalitets sko med en uovertruffen komfort langt utover det nordiske markedet, og vi er nå på jakt etter en CEO som kan ta merkevaren ALFA ut i verden!

Om stillingen

Som CEO i Alfa Sko vil du være øverste ansvarlig for strategi, organisasjonsutvikling og daglig drift av virksomheten. Du er også ansvarlig for å tilrettelegge for vekst både nasjonalt og internasjonalt. Du har resultatansvar for selskapet og personalansvar for ledergruppen. I rollen vil du få prege kultur og organisasjon i et selskap med solide eiere, store vekstambisjoner, og du vil raskt få betydning for hverdagen til medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere.

 

Som leder forventes du å balansere det operative og det strategiske i hverdagen. Du må være til stede i organisasjonen der det skjer, men samtidig holde blikket på de lange linjene. Vi ser for oss at du har en lederstil som bygger på tillit og autonomi, samtidig som du skaper felles forankring og setter en tydelig retning. Alfa Sko skal kjennetegnes ved å være en fremoverlent og nytenkende gjeng, og som leder vil du være en drivkraft til at vi sammen spiller hverandre gode, gir bånn gass og skaper muligheter - som er helt unike!

 

Alfa Sko har ansatte i både Norge og Sverige. Hovedkontoret ligger i dag på Gran, men vi er åpne for at din rolle er lokalisert i Oslo-området.

 

Om deg

Viktigst av alt - du har drive, stå-på-vilje og utholdenhet - den viktigste egenskapen for å lykkes som CEO og selskapsutvikler. Vi tror også du kjenner deg igjen i dette:

 • Sterk eventyrlyst - Du motiveres av å skape og utvikle, og har store ambisjoner på vegne av selskapet
 • God med folk - Du har evne til å samhandle og jobbe med mennesker for å utvikle og implementere kreative løsninger på utfordrende problemer
 • Gode lederevner - Du evner å få med deg folk på laget, og brenner genuint for å utvikle mennesker og organisasjoner
 • Et strategisk og analytisk blikk - Du evner å løfte blikket, og har en sterk balanse mellom overordnet strategisk arbeid og operative detaljer
 • Skarpe kommersielle evner - Du forstår hva som driver økonomisk verdi i virksomheten, og evner å følge opp dette praktisk i den daglige driften
 • Sterke kommunikasjonsegenskaper - Du forstår kraften av god kommunikasjon, og jobber aktivt for å gjennom det skape en åpen og god kultur i selskapet
 • Ønske om å være med å utgjøre en forskjell - Du har et brennende ønske om å være med på å skape noe bra i hverdagen til folk, samfunnet og verden.

 

Vi tror du beskrives som hel ved. Du respekterer, lytter og tar hensyn til andres synspunkter, og er samtidig tro mot dine overbevisninger under subjektivt press fra andre. Og så har du drive – og her gjentar vi oss selv. Dette er det aller viktigste vi ser etter. Du forstår hva som kreves, prioriterer effektivt og har viljen til å gjennomføre det som trengs.

 

Vi ser for oss at din formelle bakgrunn og erfaring treffer på noen av disse punktene

 • Erfaring med operativ ledelse av merkevarer
 • Du har startet og skalert et eller flere merkevarer
 • Ledererfaring fra management consulting
 • Erfaring med å skalere merkevarer internasjonalt
 • Erfaring med outdoor, sko eller annen relevant produktutvikling
 • Du har relevant høyere utdanning innen business, ledelse, finans, sivilingeniør eller lignende

 

Stillingen rapporterer til styret i Alfa Sko.

 

Søknadsfrist: 15. januar 2022

Ta kontakt med Senior rådgiver i Nye Kloke Hoder, Hilde Sem, om du trenger ytterligere informasjon, 

hilde@nyeogklokehoder.no

+47 452 21 039

*I henhold til GDPR bes du søke:

 HER! 

Tilbake
 

Den eneste konstanten er endring

 
Meget god vinter ga økte salgstall for sportskjedene
 
Påmeldinger til Sportsbransjedagen 2023 er åpnet!
 
Sveriges tidligere smøresjef til Rossignol
 
Ny konsernsjef på plass