Markedsføring

Rab live-produkt-visning

Equip Norway har streamet en presentasjon av Rabs Høst/Winter 2021-kolleksjon – og den er åpen for alle.


Med den eskalerende Covid-krisen er både messer og fysiske møter igjen uaktuelt. Equip Norway vil derfor være en av de første leverandørene som tilbyr en omfattende live-visning av Høst/Winter 2021-kolleksjon – til hele den norske sportsbransjen.


Live-visningen vil foregå på streamingplattformen Vimeo, med vertskap fra Equip Norge; Tommy Lunde og Roger Lund. Disse skal guide seerne gjennom et fullspekket sortiment med mange spennende nyheter. Presentasjonen dekker alt fra nye og eksisterende produkter til teknologi, fargesortiment og veiledende priser for både menn- og kvinneprodukter i følgende kategorier:


  • Rab Khroma skikolleksjon
  • Rab Down
  • Rab Shell
  • Rab Softshell
  • Rab Midlayer
  • Rab Legwear


Rab Live AW21 on Vimeo


«Sikkerhet under Covid-krisen er vår høyeste prioritet, og vi har allerede tilpasset oss ved å tilby våre kunder et bredt spekter av virtuelle alternativer for å se neste års kolleksjon. Dette liveshowet vil være enda en mulighet til å se nærmere på neste vinterkolleksjon. Vi ser også på det som den perfekte muligheten for potensielle kunder – så vel som hele bransjen – til å se våre kommende produkter, og ikke minst bli litt bedre kjent med oss ​​i Equip Norge,» forklarer Robert Moskowitz, Marketing Manager Norway hos Equip Norway AS.


Har dere spørsmål, send oss en e-post. robert@equip-norge.no med emnefeltet «Rab AW21 Live».

Tilbake
 

Vietnam tar større kontroll over egen fottøyindustri

 
Tema
Erik Hegbom tar suksessen med Kari Traa til nye høyder
 
Nike lanserer eget bruktmarked-program
 
Skibanken senker barrierene i skiidretten
 
Relativt godt regnskapsår for svenske Stadium